Obnoviť stránku

LINDT Hochfein Pralines 200 g

4,4 9 hodnotení
12,90 €

LINDT Hochfein Pralines 200 g

Sladký darček vo forme čokoládovej bonboniéry Lindt vám vždy vykúzli úsmev na tvári. Je však pravdou, že nie vždy bol tento produkt z kakaových bôbov určený obyčajným konzumentom. Najčastejšie sa k nemu dostala šľachta a panovníci. Pomyselná hodnota sa dnes úplne nevytratila. V prípade darovania čokolády veľa ľudí potešíte a nikoho neurazíte. Mliečna čokoláda vám zaplní ústa lahodnou chuťou. Celkovo sa tento produkt radí medzi mliečne čokolády.

Dôležité prednosti bonboniéry LINDT Hochfein Pralines 200 g

  • Odmeňte sa sladkou bonboniérou
  • Vynikajúca chuť je zárukou kvalitných kakaových bôbov
  • Táto potravina sa radí medzi mliečne čokolády
  • Vnútorná náplň: mliečna čokoláda

Zloženie

Cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, lískové ořechy, mandle, bezvodý mléčný tuk, sušené odstředěné mléko, laktóza, glukózový sirup, rostlinné tuky (palmový a kokosový v různém poměru), vlašské ořechy, dextróza, invertníCukr, plnotučné mléko, Marc de Champagne, sušená smetana, glukózo-fruktózový sirup, emulgátory: sójový a slunečnicový lecitin, citrónová kůra, pomerančová kůra, alkohol, káva, přírodní aromata, extrakt ječného sladu, pšeničná mouka, kakaové boby, aromata, zvlhčující látka: invertáza, smetana, vaječný bílek, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, koncentrát citrónové šťávy, meruňkové jádra, přírodní pomerančové aroma, pšeničný slad, leštící látka: arabská guma, kypřicí látka: uhličitany sodné, pšeničný škrob, modifikovaný škrob, vanilkový extrakt, přírodní vanilkové aroma. Obsahuje alkohol. Mléčná čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 30%.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Potraviny

Typ Bonboniéra
Počet kusov v balení 1 ks
Celková hmotnosť 0,2 kg

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota na 100 g 2 323,67 kJ (555 kcal)
Tuky 35 g
Nasýtené mastné kyseliny 16 g
Sacharidy 51 g
Cukry 49 g
Bielkoviny 7,6 g
Soľ 0,16 g

Zloženie

Vlastnosti

Náplň mliečna čokoláda
Druhy čokolád mliečne čokolády
Kód:  VBAL8362
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4000539396564

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01