Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LINDR PYGMY 30/K profi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LINDR PYGMY 30/K profi

Špičkové výčapné zariadenie českej spoločnosti LINDR série PYGMY vám poslúži na stáčanie a podávanie perfektne vychladeného piva a ďalších nápojov ako doma, tak aj pri menších záhradných slávnostiach, firemných oslavách či pri letnej grilovačke. Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 30/K PROFI so vzduchovým kompresorom sa môže pochváliť priebežným chladiacim výkonom 30 l/hod a zvýšeným 35 l/hod, vďaka čomu natočíte behom hodiny 60 až 70 vychladených pollitrov. Štandardom je aj termostat na presnú a plynulú reguláciu teploty nápoja. Malé rozmery výčapného zariadenia a držadlo na prenášanie zaisťujú bezpečnú manipuláciu, prístroj možno použiť aj s výčapným stojanom.

Kľúčové vlastnosti výčapného zariadenia LINDR PYGMY 30/K PROFI

  • Špičkové výčapné zariadenie LINDR s 1 kohútikom
  • Prístroj vybavený vzduchovým kompresorom a regulátorom tlaku s manometrom
  • Priebežný chladiaci výkon 30 l/hod, zvýšený až 35 l/hod
  • LINDR PYGMY 30/K PROFI s termostatom na plynulú reguláciu teploty nápoja
  • Konštrukcia z nerezu spĺňa prísne hygienické normy
  • Zariadenie LINDR PYGMY 30/K PROFI využíva chladivo R134a
  • Termoblok LINDR s minimálnou energetickou náročnosťou
  • Prezrite si a dokúpte potrebné príslušenstvo LINDR

Kvalitné výčapné zariadenie LINDR PYGMY 30/K PROFI

Model LINDR PYGMY 30/K PROFI je vybavený vzduchovým kompresorom a regulátorom s manometrom, ktorý umožní nastavenie optimálneho pracovného tlaku u rôznych druhov nápojov k ich dokonalému čapovaniu. Kompletná nerezová konštrukcia výčapného zariadenia je nielen vizuálne atraktívna, ale spĺňa aj najvyššie požiadavky hygienických noriem a zaručuje dlhú životnosť prístroja. Termoblok LINDR zaisťuje minimálnu energetickú náročnosť tým, že vstupnú energiu využíva k priamemu prevodu na chlad. Už po niekoľkých minútach od zapojenia prístroja môžete točiť vychladené nápoje. Výčapné zariadenie Lindr Pygmy 30/K PROFI s chladiacim výkonom kompresora 1/8 HP je možné použiť na chladenie a čapovanie akéhokoľvek alko i nealko nápoja.

Rozmery skeletu:
180 × 340 × 350 mm (š × h × v)

Hmotnosť:
19,0 kg

Obsah balenia:
Výčapné zariadenie
Výčapný kohútik
Kľúč na kohútiky
Odkvap


Kód:  LINVZ005
Produktové číslo:  KCH01296

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04