Obnoviť stránku

LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 2× kohútik new

5 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
824,90 €

LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 2× kohútik new

Špičkové výčapné zariadenia českej spoločnosti LINDR vám poslúži na stáčanie a podávanie perfektne vychladeného piva a ďalších nápojov ako doma, tak aj pri menších záhradných slávnostiach, firemných oslavách, či pri letnej grilovačke. Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line so vzduchovým kompresorom sa môže pochváliť priebežným chladiacim výkonom 25 l/h a zvýšeným 35 l/h, vďaka čomu načapujete počas hodiny 50 – 70 vychladených pollitrov. Kompaktné rozmery výčapného zariadenia a držadlo na prenášanie sa postarajú o bezpečnú manipuláciu, prístroj je možné použiť aj s výčapným stojanom. Rad Exclusive navyše vyniká elegantným dizajnom, ktorý podčiarkuje podsvietený predný panel a ovládacie prvky ukryté v zadnej časti.

Kľúčové vlastnosti výčapného zariadenia LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 2× kohút new

  • Špičkové výčapné zariadenie s dvomi kohútikmi
  • Vhodné na chladenie a čapovanie akéhokoľvek alko i nealko nápoja
  • Vyniká svojím elegantným dizajnom
  • Ponúka priebežný chladiaci výkon 25 l/h, zvýšený až 35 l/h
  • Umožní načapovať v priebehu hodiny 50 – 70 vychladených pollitrov
  • LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line so vstavaným vzduchovým kompresorom
  • Podsvietený predný panel a ovládacie prvky ukryté v zadnej časti
  • Konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele spĺňa prísne hygienické normy
  • Termoblok zabezpečí možnosť použitia výčapného zariadenia o 2 – 4 minúty po zapnutí
  • Farebné vyhotovenie: čierno-strieborné

Rad GREEN LINE v sebe kombinuje inovácie a výkon

Všetky kontaktné chladiče prechádzajú nepretržitým vývojom a spĺňajú všetky najnovšie bezpečnostné normy a certifikácie slovenské i európske. Výčapné zariadenie LINDR 25/K Exclusive Green Line vás uchváti zvýšeným priebežným výkonom 25 – 35 l/h, vďaka čomu si môžete vychutnať približne 50 – 70 perfektne vychladených nápojov počas jednej hodiny. Pri výrobe bol kladený dôraz aj na životné prostredie, preto je výčapné zariadenie PYGMY 25/K vybavené ekologicky šetrným chladivom R-290. Okrem toho vyniká zvýšenou energetickou účinnosťou a až 20 % úsporou spotreby energie.

LINDR PYGMY 25/K v priebehu niekoľkých minút vychladí váš nápoj

Perfektne vychladený nápoj kedykoľvek budete mať chuť? S výčapným zariadením LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line si vychutnáte vychladené nápoje v priebehu niekoľkých minút od zapnutia. Zariadenie má totiž unikátnu konštrukciu chladiaceho boxu s vyladeným okruhom, ktorý nielenže zvládne v krátkom čase nápoje vychladiť, ale dokáže aj udržať konštantnú teplotu v prípade čapovania viacerých nápojov naraz. Veľkou výhodou je aj veľký objem nápoja v chladiacom bloku. Jednotný vnútorný priemer chladiacej slučky (7 mm) od narážača až po kohút zaručuje úplnú čistotu a optimálny prietok nápoja. Aby ste si vždy vychutnali neodolateľnú chuť nápoja, výčapné zariadenie LINDR PYGMY 25/K Exclusive je vybavené vstavaným vzduchovým kompresorom a molekulovým filtrom nasávaného vzduchu.

Výčapné zariadenie má kompaktný dizajn s konštrukciou z nehrdzavejúcej ocele

Vo výbave výčapného zariadenia LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line nájdete okrem iného aj termostat umožňujúci plynulú a presnú reguláciu teploty nápoja, výčapný kohútik, kľúč na kohútiky, odkvapovú misku a rýchlospojky na ľahké pripojenie. LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line môžete pohodlne použiť v kombinácii s výčapným stojanom. Konštrukcia zariadenia je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Všetky použité materiály spĺňajú požiadavky hygienických noriem a sú zárukou dlhej životnosti. Prenosný chladič LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line je zárukou úplnej spokojnosti s pomerom výkon, rozmery a cena.

Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 2× kohútik new

Elegantné vyhotovenie výčapného zariadenia LINDR

Výčapné zariadenie LINDR si vás získa svojim elegantným vyhotovením. Chladič má aj podsvietený čelný panel a čisté antikorové linky.

Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 2× kohútik new

Bezproblémová regulácia teploty

Štandardne dostanete k výčapnému zariadeniu LINDR 25/K Exclusive Green Line termostat umožňujúci pohodlnú a presnú reguláciu teploty čapovaného nápoja.

Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line 2× kohútik new

Pripojenie výčapného zariadenia je hračka

Vďaka dodávaným rýchlospojkám je pripojenie všetkých hadíc veľmi jednoduché.

Technický nákres výčapného zariadenia LINDR PYGMY 25/K Exclusive Green Line


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kompresorový
Určené na KEG sudy

Výkon a príkon

Výkon čerpadla 35 l/h
Príkon 345 W

Vlastnosti a výbava

Výbava Kompresor
Funkcie Manuálne nastavenie teploty, Čapovanie piva
Počet kohútikov 2 ks
Typ chladiva R290
Tepelný spád T 10 °C
Tlak kompresora 3,2 bar
Počet chladených nápojov 2 ks

Rozmery

Výška 380 mm
Šírka 185 mm
Dĺžka 335 mm
Hmotnosť 20 kg
Kód:  LINVZ022
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LCH02219

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04