Obnoviť stránku

LINDR PYGMY 25/K Exclusive 2× kohútik

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LINDR PYGMY 25/K Exclusive 2× kohútik

Špičkové výčapné zariadenie českej spoločnosti LINDR série PYGMY vám poslúži na stáčanie a podávanie perfektne vychladeného piva a ďalších nápojov ako doma, tak aj pri menších záhradných slávnostiach, firemných oslavách či pri letnej grilovačke. Vďaka dvojkohútikovému vyhotoveniu môžete čapovať až dva druhy nápojov súčasne. Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 25/K EXCLUSIVE so vzduchovým kompresorom sa môže pochváliť priebežným chladiacim výkonom 25 l/hod a zvýšeným 30 l/hod, vďaka čomu natočíte behom hodiny 50 až 60 vychladených pollitrov. Tento model vyniká predovšetkým luxusným a elegantným dizajnom s podsvieteným čelným panelom. Ovládacie prvky sú umiestnené na zadnej strane prístroja, zmizli aj mriežky z bočných stien. Nová sú tiež držadlá kohútikov, ktoré do celkového dizajnu skvele zapadajú. Malé rozmery výčapného zariadenia a zapustené rukoväte na prenášanie zaisťujú bezpečnú a pohodlnú manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti výčapného zariadenia LINDR PYGMY 25/K EXCLUSIVE

  • Špičkové dvojkohútikového výčapné zariadenie LINDR luxusného vzhľadu
  • Priebežný chladiaci výkon 25 l/hod, zvýšený až 30 l/hod
  • LINDR PYGMY 25/K EXCLUSIVE s termostatom na reguláciu teploty nápoja
  • Materiály konštrukcie spĺňajú prísne hygienické normy
  • Podsvietený čelný panel výčapného zariadenia LINDR PYGMY 25/K EXCLUSIVE
  • Termoblok LINDR s minimálnou energetickou náročnosťou
  • Vstavaný tichý vzduchový kompresor na tlakovanie suda
  • Prezrite si a dokúpte potrebné príslušenstvo LINDR

Kvalitné výčapné zariadenie LINDR PYGMY 25/K EXCLUSIVE

Model LINDR PYGMY 25/K EXCLUSIVE je vybavený ojedinelým systémom tichého vstavaného vzduchového kompresora, ktorý obsahuje tlmič sania s molekulárnym filtrom nasávaného vzduchu. Štandardom je aj termostat na presnú a plynulú reguláciu teploty nápoja. Materiály konštrukcie výčapného zariadenia sú nielen vizuálne atraktívne, ale spĺňajú aj najvyššie požiadavky hygienických noriem a zaručujú dlhú životnosť prístroja. Termoblok LINDR zaisťuje minimálnu energetickú náročnosť tým, že vstupnú energiu využíva k priamemu prevodu na chlad. Už po niekoľkých minútach od zapojenia prístroja môžete točiť vychladené nápoje. Výčapné zariadenie Lindr Pygmy 25/K EXCLUSIVE s chladiacim výkonom kompresora 1/8 HP je možné použiť na chladenie a čapovanie až 2 rôznych alko aj nealko nápojov súčasne.

Rozmery skeletu:
185 × 300 × 345 mm (š × h × v)

Hmotnosť:
17,5 kg

Obsah balenia:
Výčapné zariadenie
Výčapný kohútik 2×
Kľúč na kohútiky
Odkvap


Kód:  LINVZ009
Produktové číslo:  KCH02091

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04