Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LINDR PYGMY 20/K Green Line

4,9 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LINDR PYGMY 20/K Green Line

Špičkové výčapné zariadenie českej spoločnosti LINDR série PYGMY vám poslúži na stáčanie a podávanie perfektne vychladeného piva a ďalších nápojov ako doma, tak aj pri menších záhradných slávnostiach, firemných oslavách či pri letnej grilovačke. Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 20/K Green Line so vzduchovým kompresorom sa môže pochváliť priebežným chladiacim výkonom 20 l/hod a zvýšeným 25 l/hod, vďaka čomu natočíte behom hodiny 40 až 50 vychladených pollitrov. Technológia Green Line využíva ekologické chladivo R-290, teda je šetrná k životnému prostrediu. Štandardom je aj termostat na presnú a plynulú reguláciu teploty nápoja. Malé rozmery výčapného zariadenia a držadlo na prenášanie zaisťujú bezpečnú manipuláciu, prístroj možno použiť aj s výčapným stojanom.

Kľúčové vlastnosti výčapného zariadenia LINDR PYGMY 20/K Green Line

  • Špičkové výčapné zariadenie LINDR s 1 kohútikom
  • Priebežný chladiaci výkon 20 l/hod, zvýšený až 25 l/hod
  • LINDR PYGMY 20/K Green Line so vstavaným vzduchovým kompresorom
  • Termostat na plynulú reguláciu teploty nápoja
  • Konštrukcia z nerezu spĺňa prísne hygienické normy
  • Termoblok LINDR s minimálnou energetickou náročnosťou
  • Technológia Green Line využíva ekologické chladivo R-290
  • Prezrite si a dokúpte potrebné príslušenstvo LINDR

Kvalitné výčapné zariadenie LINDR PYGMY 20/K Green Line

Model LINDR PYGMY 20/K Green Line je vybavený ojedinelým systémom tichého vstavaného vzduchového kompresora, ktorý obsahuje tlmič sania s molekulárnym filtrom nasávaného vzduchu. Kompletná nerezová konštrukcia výčapného zariadenia je nielen vizuálne atraktívna, ale spĺňa aj najvyššie požiadavky hygienických noriem a zaručuje dlhú životnosť prístroja. Termoblok LINDR zaisťuje minimálnu energetickú náročnosť tým, že vstupnú energiu využíva k priamemu prevodu na chlad. Už po niekoľkých minútach od zapojenia zariadenia môžete točiť vychladené nápoje. Výčapné zariadenie Lindr Pygmy 20/K Green Line s chladiacim výkonom kompresora 1/8 HP môžete použiť na chladenie a čapovanie akéhokoľvek alko i nealko nápoja.

Rozmery skeletu:
170 × 280 × 325 mm (š × h × v)

Hmotnosť:
15,5 kg

Obsah balenia:
Výčapné zariadenie
Výčapný kohútik
Kľúč na kohútiky
Odkvap


Parametre a špecifikácia

Výkon a príkon

Výkon čerpadla 20 l/h
Príkon 322 W

Vlastnosti a výbava

Výbava Kompresor, Odkvapkávač
Počet kohútikov 1 ks
Typ chladiva R290

Rozmery

Výška 368 mm
Šírka 155 mm
Dĺžka 281 mm
Hmotnosť 15,5 kg
Kód:  LINVZ003
Produktové číslo:  KCH01560

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09