Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LINDR PYGMY 20 Green Line

- Bez kompresora
Príslušenstvo k tovaru

LINDR PYGMY 20 Green Line

Špičkové výčapné zariadenie českej spoločnosti LINDR série PYGMY vám poslúži na stáčanie a podávanie perfektne vychladeného piva a ďalších nápojov ako doma, tak aj pri menších záhradných slávnostiach, firemných oslavách či pri letnej grilovačke. Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 20 Green Line sa môže pochváliť priebežným chladiacim výkonom 20 l/hod a zvýšeným 25 l/hod, vďaka čomu natočíte behom hodiny 40 až 50 vychladených pollitrov. Technológia Green Line využíva ekologické chladivo R-290, teda je šetrná k životnému prostrediu. Štandardom je aj termostat na presnú a plynulú reguláciu teploty nápoja. Malé rozmery výčapného zariadenia a držadlo na prenášanie zaisťujú bezpečnú a jednoduchú manipuláciu, prístroj možno použiť aj s výčapným stojanom.

Kľúčové vlastnosti výčapného zariadenia LINDR PYGMY 20 Green Line

  • Špičkové výčapné zariadenie LINDR s 1 kohútikom
  • Priebežný chladiaci výkon 20 l/hod, zvýšený až 25 l/hod
  • LINDR PYGMY 20 Green Line bez vstavaného vzduchového kompresora
  • Termostat na plynulú reguláciu teploty nápoja
  • Konštrukcia z nerezu spĺňa prísne hygienické normy
  • Technológia Green Line využíva ekologické chladivo R-290
  • Termoblok LINDR s minimálnou energetickou náročnosťou
  • Prezrite si a dokúpte potrebné príslušenstvo LINDR

Výčapné zariadenie LINDR PYGMY 20 Green Line

Kompletná nerezová konštrukcia výčapného zariadenia LINDR PYGMY 20 Green Line je nielen vizuálne atraktívna, ale spĺňa aj najvyššie požiadavky hygienických noriem a zaručuje dlhú životnosť prístroja. Termoblok LINDR zaisťuje minimálnu energetickú náročnosť tým, že vstupnú energiu využíva k priamemu prevodu na chlad. Už po niekoľkých minútach od zapojenia zariadenia môžete točiť vychladené nápoje. Výčapné zariadenie Lindr Pygmy s chladiacim výkonom kompresora 1/8HP môžete použiť na chladenie a čapovanie akéhokoľvek alko i nealko nápoja.

Rozmery skeletu:
170 × 280 × 325 mm (š × h × v)

Hmotnosť:
13,5 kg

Obsah balenia:
Výčapné zariadenie
Výčapný kohútik
Kľúč na kohútiky
Odkvap


Kód:  LINVZ001
Produktové číslo:  KCH01561

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08