Obnoviť stránku

Lily

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lily

Nenechajte si ujsť jedinečnú technologickú lahôdku, ktorú nachystala americká spoločnosť Lily - totiž unikátny rovnomenný dron, schopný natáčať vami vykonávaný vrcholový šport alebo inú aktivitu bez toho, aby ste ho museli sami ovládať. Doprajte si sústredenie na svojej milovanej činnosti a zdieľajte svoje zážitky prostredníctvom snímok a záberov v kvalite, ktorú by vám mohol závidieť hociktorý filmový profesionál.


Smart drone Lily

Ostrý obraz aj detaily pohybe

U kvadrokoptéry Lily je obstaranie záberov vysokej kvality úlohou pre 12Mpx kameru, vybavenú štvorosým stabilizátorom. Zariadenie zábery sníma vo vysokej Full HD kvalite 1080p / 60 alebo v 720p / 120.

Úžasnou vychytávkou kamery je funkcia Slow Motion, ktorá sa intuitívne spustí, aby tie obzvlášť efektné zábery, ako sú napríklad skoky a otočky na snowboarde, zachytila spomalene. Neskôr sa tak môžete kochať nielen ostrým obrazom, ale aj detailmi každého pohybu.

Jednoduché nastavenie

Funkcie Drone si ľahko osvojíte s pomocou GPS modulu (tiež trackeru) s piatimi tlačidlami, ktorý s kvadrokoptérou komunikuje cez Wi-Fi signál. Ovládacie možnosti okrem nastavenia vlastností kamery ponúkajú potrebné využitie aplikácie na okamžitú editáciu a zdieľanie fotiek a videí. Všetky aplikácie sú plne kompatibilné so zariadeniami s operačným systémom Android alebo iOS.

Smart Drone Lily


Smart Drone Lily

Nestrácajte prehľad o polohe zariadenia

Dron je schopný vyvinúť rýchlosť až 40 km/h, avšak so zachovaním maximálnej vzdialenosti 30 m od užívateľa a výšky do 15 m. Záruku, že sa Lily skutočne nestratí, kam nemá, predstavuje systém GPS, ktorý je súčasťou samotného zariadenia i jeho trackeru.

Skladný a odolný

Nízka hmotnosť aj úsporné rozmery prepožičiavajú Smart Drone Lily vynikajúcu skladnosť. A čo viac - ku všetkému znesie aj poryvy vetra s rýchlosťou až 24 km/h alebo ponorenie do vody vďaka vodeodolným súčiastkam a povrchu z brúseného hliníka.

Smart drone Lily
Smart Drone Lily

Bezkonkurenčná doba letu

Letová schopnosť samotného Drone pri plnom dvojhodinovom nabití dokáže presiahnuť dokonca aj 20 minút, čím sa v porovnaní s inými modelmi dostáva na vrchol.

V prípade úplného vyčerpania batérie sa Lily bez hrozby pádu alebo kolízie bezpečne znesie na zem. Že je po nabití zariadenie opäť pripravené k akcii, spoznáte podľa diód v tvare slastne privretých očí, sfarbených do sýto modrej farby.


Obsah balenia:
Lily kamera
GPS tracker s náramkovým púzdrom
Nabíjačka
Manuál

Parametre a špecifikácie:

Kamera

Zorné pole: 94°
Výstupný formát videa: MP4
Rozlíšenie fotografií: 12 MP
Interná pamäť: 4 GB
Konektivita: Micro SD slot, nabíjací port

Senzory:

  • Akcelerometer
  • Trojosý gyroskop
  • Magnetometer
  • Barometer
  • GPS
  • Predná a spodná kamera

Sledovací modul

Napájanie: lítiová batéria
Konektivita: microUSB

Senzory:

  • Akcelerometer
  • Barometer
  • GPS
  • Mikrofón
  • Vibračný motorček

Prevedenie:

Farba:
Čierna (polykarbonát)

Rozmery:
26,1 x 26,1 x 8,18 cm (dron)
6 x 2 cm (modul)

Hmotnosť:
1,3 kg

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Mobilom
Letové funkcie GPS

Kamera

Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Batéria

Počet batérií na chod drona 1 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 1 300 g

Obsah balenia

Obsah balenia Dron, Batéria do drona
Kód:  LILYDR1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19