Obnoviť stránku

Liker Cord 9 cm s povrazom

4,3 11 hodnotení
Cenová bomba
10,60 € Ušetríte 2,26 €

Liker Cord 9 cm s povrazom

LIKER je hračka pre psov, ktorú si vy a váš maznáčik obľúbite! Unikátny materiál spája najlepšie vlastnosti iných hračiek z rôznych materiálov – je ľahký, mäkký a pružný, dobre lieta, pláva, ľahko sa umyje, je vidieť v tráve, na snehu, zdravotne neškodný. Loptička má priemer 9 cm a je vhodná pre malé plemená psov. Aby bola LIKER pre vášho psíka stále atraktívna, odporúčame ju po hre schovať. Každá ďalšia hra potom bude plná nadšenia a loptička ho neomrzí. LIKER nie je len guľa! Loptička LIKER je vybavená povrazom, vďaka ktorému sa ľahšie hádže.

Kľúčové vlastnosti loptičky pre psov LIKER s povrazom

  • Vhodný pre malé plemená
  • Má oranžovú farbu
  • Priemer 9 cm
  • Mäkká, odolná a pružná
  • Zdravotne neškodná

ĽAHKÁ – LIKER je ľahká ako pierko. Pri hádzaní na väčšiu vzdialenosť môže vďaka svojmu jedinečnému aerodynamickému tvarovaniu mierne zmeniť dráhu letu, čo do hry vnáša ďalšiu radosť. Na rozdiel od ťažkých tenisových loptičiek s LIKERom nemôžete rozbiť okno alebo niečo zraziť.

PLÁVAJÚCA – hry vo vode sú super, pretože LIKER sa nepotopí a je takmer celá nad vodnou hladinou. Ak váš pes nemá rád vodu alebo nevie plávať, skúste použiť LIKER. Za ním sa do vody osmelí a naučí sa lepšie plávať.

UNIKÁTNY MATERIÁL – je odolná, ale pritom pružná a mäkká. Psie zuby sa do LIKERu síce zaryjú, ale loptičke to nijako neublíži. Táto vlastnosť materiálu navyše prispieva k čisteniu zubov. LIKER je šetrný k zubom aj k ďasnám, hryzenie nebolí ani staršie psy s citlivým chrupom a zuby sa neobrusujú.

BEZPEČNÝ – materiál LIKERu je netoxický, takže sa s ňou váš pes môže hrať dlhé hodiny a vy nemusíte mať obavy o jeho bezpečnosť. Na loptičku sa nelepí špina, oslintanú či zablatenú loptičku ľahko umyjete a tak ju udržíte bez baktérií.

DOBRE VIDITEĽNÁ – výrazná oranžová farba LIKER je skvele vidieť v tráve, na snehu, aj počas zamračeného počasia. Vo vode pláva takmer celá na hladine, takže váš pes LIKER len ťažko prehliadne.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Zviera Pes
Typ hračky Loptička

Vlastnosti

Vlastnosti Plávajúce
Určenie Aport
Doplnky Povraz
Farba Oranžová
Materiál Guma

Rozmery

Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Maznáčik

Zviera Pes
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Rozmery

Veľkosť 9 cm
Kód:  CHPrk0006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4820152569967

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17