Obnoviť stránku

LifeSmart Smart Plug (EU&FR/CoSS/with Energy Monitoring)

3,0 5 hodnotení

LifeSmart Smart Plug (EU&FR/CoSS/with Energy Monitoring)

Inteligentná domácnosť so zásuvkou LifeSmart Smart Plug

Zásuvka LifeSmart zmení vaše elektronické zariadenia na inteligentné spotrebiče. Nielenže dokážete ovládať zariadenie pomocou mobilného telefónu, ale zásuvka LifeSmart Smart Plug je navyše vybavená funkciou merania energie. Vďaka tomu budete presne vedieť, koľko energie vaše zariadenia spotrebúvajú. Pomôže vám to pri rozhodovaní, či už nie je čas vymeniť staré spotrebiče za nové. Prostredníctvom aplikácie LifeSmart v mobilnom telefóne automatizujete vašu domácnosť na diaľku. Inteligentnú zásuvku LifeSmart môžete umiestniť do každej miestnosti a pomocou centrálnej jednotky LifeSmart ich prepojiť do jedného celku.


Kľúčové vlastnosti inteligentnej zásuvky LifeSmart Smart Plug

  • Smart zásuvka LifeSmart premení vaše tradičné spotrebiče na inteligentné zariadenia
  • Disponuje funkciou merania spotreby energie
  • Umožní vám centrálne ovládať vašu domácnosť pomocou hlasových asistentov
  • Je kompatibilná s Google Asisstant a Amazon Alexa
  • Môžete ju ovládať aj iPadom, alebo Apple TV
  • Jej komunikačná vzdialenosť dosahuje až 200 metrov

Ovládajte zásuvku LifeSmart hlasom

Inteligentná zásuvka LifeSmart je kompatibilná s hlasovým asistentom Amazon Alexa. Môžete ju prepojiť bezdrôtovo pomocou domácej WiFi. Zásuvku je možné ovládať aj iPadom, alebo Apple TV s iOS, alebo TVOS 11,3 a vyšším operačným systémom. Teraz budete mať pod kontrolou stav vášho domu v reálnom čase, aj keď budete ďaleko od domova.


LifeSmart komunikuje na veľkú vzdialenosť

LifeSmart inteligentná zásuvka komunikuje s centrálnou jednotkou cez špeciálny komunikačný protokol CoSS, vďaka ktorému ich rozsah komunikácie dosahuje až 200 metrov. Na pripojenie je vyžadovaná brána Smart Station. Riadiaca stanica dokáže prepojiť dohromady až 500 smart zariadení. Namontujte zásuvky a ovládajte váš dom, aj keď ste práve na dovolenke. Vďaka veľkému dosahu zvládne centrálna jednotka obslúžiť celý váš domov.


Veľa možností plánovania

Zástrčku LifeSmart umiestnite do akejkoľvek štandardnej zásuvky, ktorú máte doma. Oceníte jej kompaktné rozmery: 61 × 61 × 84 mm. V mobilnom telefóne nastavte pracovnú dobu inteligentného zariadenia. Zásuvku môžete na diaľku zapínať, vypínať, naplánovať čas zapnutia, alebo vypnutia a súčasne môžete sledovať spotrebu energie pripojených zariadení.


Prepojte svoju inteligentnú domácnosť

Pri zásuvke LifeSmart Smart Plug oceníte jej nízku hmotnosť iba 95 gramov. Ľahko ju zapojíte kamkoľvek budete potrebovať. Či už bude umiestnená v spálni, alebo v obývacej izbe, vždy presne splní naplánované požiadavky. Naplánujte si rozsvietenie svetiel, alebo zapnutie kúrenia na čas vášho príchodu domov. Bude vás čakať príjemne vyhriaty a osvetlený domov.



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Rádiové vlny

Konektivita

Podporované OS iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant, Amazon Alexa
Napájanie Do siete

Využitie

Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Fungovanie

Fungovanie Cez centrálnu jednotku

Vlastnosti

Funkcie meranie spotreby energie
Max. záťaž 3 400 W
Počet zásuviek 1 ks
Kód:  CLLghTC009
Produktové číslo:  LS159

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02