Obnoviť stránku

LifeSmart Cube Door/Window Sensor

Garancia najlepšej ceny
20,90 €

LifeSmart Cube Door/Window Sensor

Senzor na dvere a okná LifeSmart

Monitor umiestnite na dvere a okná, aby zabezpečil ochranu vášho domu. Prostredníctvom mobilného telefónu vás upozorní, že váš objekt bol narušený cudzími ľuďmi. Pomocou vstavaného magnetického poľa senzor LifeSmart vždy rozpozná, či sú okná a dvere otvorené, alebo nie. Vďaka svojmu originálnemu dizajnu sa stane vhodným doplnkom každej domácnosti. Umožní vám automatizovať a sledovať vašu domácnosť na diaľku. Senzor môžete umiestniť do každej miestnosti a pomocou centrálnej jednotky LifeSmart ich prepojíte do jedného celku.


Kľúčové vlastnosti senzora na dvere a okná LifeSmart Cube Door/Window Sensor

  • Senzor na dvere LifeSmart vás upozorní na narušenie vášho objektu
  • Umožní vám centrálne ho ovládať pomocou hlasových asistentov
  • Je kompatibilný s Apple HomeKit
  • Môžete ho ovládať aj iPadom, alebo Apple TV
  • Jeho komunikačná vzdialenosť dosahuje až do 100 metrov
  • Funguje na batériu CR2450
  • Oceníte elegantný vzhľad a kompaktné rozmery

Ovládajte senzor LifeSmart hlasom

Senzor dverí a okien LifeSmart je kompatibilný s hlasovým asistentom Amazon Alexa. Môžete ho prepojiť bezdrôtovo pomocou domácej WiFi. Jednotku je možné ovládať aj iPadom, alebo Apple TV s iOS, alebo TVOS 11,3 a vyšším operačným systémom. Teraz budete mať pod kontrolou stav vášho domu v reálnom čase, aj keď budete ďaleko od domova.


Senzor LifeSmart komunikuje na veľkú vzdialenosť

Senzor dverí a okien LifeSmart komunikuje s centrálnou jednotkou cez špeciálny komunikačný protokol CoSS, vďaka ktorému ich rozsah komunikácie dosahuje až 100 metrov. Na pripojenie je vyžadovaná brána Smart Station. Riadiaca stanica dokáže prepojiť dohromady až 500 inteligentných zariadení. Namontujte na dvere a okná smart senzory a získajte ochranu vášho domova, aj keď ste práve na dovolenke. Vďaka veľkému dosahu dokáže centrálna jednotka obslúžiť celý váš domov.


Inteligentný senzor LifeSmart má elegantný vzhľad

Inteligentný senzor okien a dverí LifeSmart funguje na batériu CR2450, ktorá je súčasťou balenia. Oceníte jeho elegantný vzhľad a kompaktné rozmery:  38 × 38 × 15 mm. V mobilnom telefóne nastavte pracovnú dobu smart zariadenia. Senzor je možné prepojiť s inými inteligentnými zariadeniami. Pri narušení domu môžete spustiť svetlá, alebo napríklad začať fotografovať votrelca.


Obsah balenia

V balení okrem senzora okien a dverí LifeSmart Smart Station nájdete aj batériu CR2450 a návod. Oceníte jeho nízku hmotnosť, len 20 gramov.  Ľahko ho tak pripevníte na okná, alebo dvere bez toho, aby ste ich akýmkoľvek spôsobom zaťažili.



Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie

Konektivita

Hlasoví asistenti Apple HomeKit

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Vlastnosti

Fungovanie Cez centrálnu jednotku
Funkcie Montáž na dvere alebo okno

Typ detekcie

Typ detekcie na dvere a okná

Batéria

Typ batérie CR2450
Počet batérií 1 ks
Kód:  CLLghTC002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LS058WH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13