Obnoviť stránku

LifeProof fre černé

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LifeProof fre černé

Puzdro LifeProof fre poskytuje vodotesnosť , Ochranu proti špine , snehu a odolnosť proti nárazom, vďaka kompletnému pokrytie tela a displeja . Toto absolútne bezpečie zaistí špičkovému tabletu dnešnej doby - Apple iPad Mini s Retina displejom. Ten si iste túto ochranu zaslúži. Púzdro vás však nebude akokoľvek brzdiť. Každý detail bol navrhnutý presne pre tento prístroj, a tak budeme mať k dispozícii všetky tlačidlá, fotoaparát a samozrejme displej, mikrofón a reproduktor. Reproduktor bude aj cez izolovanosť skvele počuteľný vďaka špeciálne upraveným dutinám .
Vezmite si váš tablet kamkoľvek vás napadne a nebojte sa o jeho poškodeniu. Stačí ho vložiť do ochranného puzdra LifeProof fre a vyraziť aj do tých najextrémnejších prostredia. Špeciálne konštrukcia vyhovujúca vojenskej špecifikácii MIL STD 810F-516 s najvyšším stupňom krytia IP68 si poradí s vodou, špinou, snehom a dokáže tiež účinne tlmiť pády zariadenie na zem. Tablet vnútri bezpečne prežije pád zo 1,2 metra a ponorenie do 2metrové hĺbky .

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Typ puzdra Outdoorové a vodoodolné puzdro
Kód:  PF155o
Produktové číslo:  2302-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03