Obnoviť stránku

LIEBHERR TP 1724

+ 10 rokov záruka na kompresor po registrácii + 3 roky servisu po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR TP 1724

Praktická chladnička s mrazničkou TP 1724 firmy Liebherr

Zháňate šikovnú chladničku do menšieho bytu, na internát, chatu alebo napríklad do penziónu, kde sa v kuchyni počíta každý kúsok voľného miesta? Voľne stojaca kombinovaná chladnička TP 1724 značky Liebherr vás poteší kompaktnými rozmermi a zároveň dostatkom priestoru pre všetky potrebné potraviny. Objem chladeného priestoru je 126 litrov a objem priestoru pre mrazené potraviny je 18 litrov. Spotrebič sa radí do energetickej triedy E. Ročná spotreba energie je 148,92 Wh/annum. Samozrejmosťou je úsporné LEDkové osvetlenie vnútorných priestorov. Chladiaca časť je odmrazovaná automaticky, čo je príjemné a ušetrí prácu. V chladničke nájdete dve poličky z kvalitného tvrdeného skla, jedna z nich je výškovo nastaviteľná. Iste oceníte aj priehľadnú zásuvku VitamínBox špeciálne prispôsobenú na prehľadné uloženie ovocia a zeleniny. Ďalšie police sú umiestnené na dverách chladničky, konkrétne box na fľaše, box na konzervy a nechýbajú ani držiaky na vajcia. Chladnička TP 1724 sa prispôsobí potrebám vašej domácnosti. Dvere s tyčovou rukoväťou môžete namontovať tak, aby sa otvárali vpravo alebo vľavo. Záleží natom, ako vám to bude viac vyhovovať. Chladnička má navyše odnímateľnú hornú platňu a ponúka možnosť nadstavby.

Stabilná teplota vďaka funkcii CoolPlus

Chladnička TP 1724 je vybavená funkciou CoolPlus, ktorá sa stará o zaistenie teplotnej stability. Kontroluje potrebnú teplotu v mraziacej časti. Poradí si aj s nepriaznivou teplotou okolitého prostredia v rozmedzí od +16 °C až do +10 °C (počas používania v zime).

Šetrné mrazenie

V hornej časti chladničky Liebherr TP 1724 je umiestnená mraziaca časť. V nej môžu byť zmrazené a dlhodobo uložené najrôznejšie čerstvé potraviny. Teplota v mrazničke sa pohybuje pod - 18 °C a zaručuje šetrné skladovanie, pri ktorom si mrazené produkty uchovávajú vitamíny a minerálne látky. Keď ich rozmrazíte, budú rovnako kvalitné a chutné ako pred zmrazením.

Možnosť integrácie pod pracovnou doskou

Kombinovaná chladnička TP 1724 má stolovú výšku, preto ju firma Liebherr opatrila odnímateľnou hornou platňou. Ak bude potrebné, platňu môžete ľahko sňať a chladničku umiestniť pod kuchynskú pracovnú dosku. Chladnička bude slúžiť ako vstavaný spotrebič.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky E
Ročná spotreba energie chladničky 148,92 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 126 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Hore
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie, Nulový nábeh dverí
Chladenie a mrazenie chladničky Statické chladenie
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, ST

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 143 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 2 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Biela

Rozmery chladničky

Výška chladničky 85 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 39,5 kg
Kód:  FAC2270v
Produktové číslo:  TP 1724

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03