Obnoviť stránku

LIEBHERR T 1404

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR T 1404

Voľne stojaca kombinovaná chladnička od spoločnosti Liebherr aj napriek svojím kompaktným rozmerom ponúka dostatok priestoru na uloženie potravín. Vďaka malým rozmerom ju môžete využiť všade tam, kde nie je miesta nazvyš, teda v malých bytoch, na internáte, na chate. Každý používateľ ocení prehľadný vnútorný priestor, štandardné osvetlenie či ekonomickú prevádzku v energetickej triede A+, kedy chladnička ročne spotrebuje 177 kWh. Určite vás poteší aj tichá prevádzka.
Úžitkový objem chladničky je 107 l, k dispozícii budete mať ešte 15-litrovú mraziacu priehradku v hornej časti spotrebiča a mraziaci výkon 2 kg/24 hod. Funkcia CoolPlus umožňuje znížiť mraziacu teplotu na niekoľko hodín, a tak šetrne zmraziť potraviny. Priestor chladničky je rozdelený pomocou dvoch sklenených poličiek z tvrdeného skla. Nechýba ani objemný box určený na ovocie a zeleninu. Dvierka ponúkajú dostatok miesta na fľaše či vajcia, maslo a iné drobné potraviny.

Kód:  FAC2255k
Produktové číslo:  T 1404

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13