Obnoviť stránku

LIEBHERR SWTNes 3010

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR SWTNes 3010

Predstavujeme vám spotrebič, ktorý je kombináciou pokročilej skriňovej mrazničky a chladničky od spoločnosti LIEBHERR. Model SWTNes 3010 je spoľahlivý pomocník, ktorý vás nesklame ani jediný deň. Pri výpadku napájania je táto kombinovaná chladnička s mrazničkou schopná zabezpečiť uloženým potravinám 25 hodín a za 24 hodín je schopná zmraziť až 16 kilogramov potravín. Nerezovému vyhotoveniu dáva šmrnc povrchová úprava SmartSteel, vďaka ktorej sa redukuje viditeľnosť odtlačkov prstov. Mraznička toho ponúka oveľa viac. Zatvárací mechanizmus SoftSystem, dverový alarm, detská poistka a mnoho ďalších užitočných funkcií robí z tejto mrazničky triedy A+ neodmysliteľného pomocníka každej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti chladničky s mrazničkou LIEBHERR SWTNes 3010

  • Výnimočná kombinácia chladničky a mrazničky
  • Digitálny ukazovateľ teploty v MagicEye
  • Intuitívne ovládanie Touch-Elektronic
  • Tiché zatváranie dvierok SoftSystem
  • Zóna na víno - až 41 fliaš
  • Automatický proces odmrazovania
  • Vypínateľný IceMaker (výrobník ľadu)
  • Plynule nastaviteľné LED osvetlenie

Elegantná a skvele vybavená kombinovaná chladnička LIEBHERR SWTNes 3010

Chladnička LIEBHERR sa vyznačuje dokonalým tvarom dverí aj bočných hrán. Celkový dojem vysokej kvality dopĺňa ušľachtilá výbava z bezpečnostného skla. Veľmi praktické je riešenie spotrebiča. Ten sa delí na dve časti - priestor na víno a mraziacu časť. O svoju zbierku vín sa tak rozhodne báť nemusíte a uložíte tu až 41 fliaš Bordeaux 0,75 l. Materiál odkladacej plochy, zóny na víno je riešené veľmi prakticky a štyri police sú tak opatrené výsuvným teleskopickým systémom. Dokonalý prehľad nad všetkým uloženým potom získate vďaka skleneným dvierkam, ktoré uzatvárajú mraziacu aj chladiacu časť. Smer otvárania je z výroby nastavený vľavo, ale samozrejme ho možno zameniť.

Mraziaca časť kombinovanej chladničky LIEBHERR

Radosť vám rozhodne urobí aj mraziaca časť. Pri prístrojoch NoFrost sú produkty mrazené pomocou ochladeného cirkulujúceho vzduchuVzdušná vlhkosť je odvádzaná von, potraviny sa teda nepokrývajú námrazou. Prístroj sa v pravidelných intervaloch automaticky odmrazuje a zostáva teda vždy bez námrazy. Použitie efektívnych kompresorov v spojení so špeciálnou elektronikou robí používanie nielen komfortné, ale aj energeticky úsporné.

Priehľadné šuplíky sú koncipované ako extra vysoké, dokola uzatvorené a vyberateľné. Tak zaručujú optimálny prehľad, najlepšie možnosti ukladania a pohodlné ukladanie potravín. Dokonale uzavretý šuplík možno na čistenie ľahko vybrať. Šuplíky v mraziacom priestore a pod nimi umiestnené poličky môžu byť vyberané. Tak vzniká VarioSpace - praktický systém pre extra ukladací priestor, aby sa rýchlo našiel priestor aj pre najväčšieho moriaka.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 4ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 5ks
Celkový úžitkový objem chladničky 241 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 16 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 185,2 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 96,5 kg
Kód:  LBH131a
Produktové číslo:  999149251

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17