Obnoviť stránku

Liebherr SBSes 7165

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Liebherr SBSes 7165

431 kWh
rok
Spotreba energie
42 dB
Hlučnosť
nerez
Farba
lednice
lednice2
dlouhodobé uchování čerstvosti potravin
Luxusná a praktická

Americká chladnička Liebherr SBSes 7165 v sebe snúbi luxus, praktické funkcie a moderné technológie. Celkový úžitkový objem 591 l a šesť klimatických zón nájde využitie vo veľkých rodinách. Ale aj menšie domácnosti sa vďaka systémom pre dlhodobé uchovanie čerstvosti potravín môžu predzásobiť na dlhú dobu.


Uchová vitamíny i arómu dlhšie

Či už skladujete mäso, mliečne výrobky, morské plody alebo ovocie a zeleninu, zóna so systémom BioFreshPlus udrží kvalitu všetkých potravín dlhšie než ako bežná chladnička. Milovníci skvelej chuti a zdravej výživy sa tak nemusia báť o drahocenné vitamíny a lákavý vzhľad i arómu svojich delikates.

 BioFreshPlus

Domácí vinotéka
Domáca vinotéka

Domáca vinotéka v dnešnej dobe už nie je iba módnym výstrelkom, pretože znalcov moku z viniča neustále pribúda. Vďaka zóne na víno, ktorá pojme až 41 fliaš typu Bordeaux s objemom 0,75 l, budete vždy pripravení ponúknuť návšteve pohárik vína o tej správnej teplote, alebo si dopriať pokojný večer s týmto povoleným dopingom. 

Čerstvosť pod kontrolou

Čerstvosť pod kontrolou

BioFresh

BioFreshPlus

veľkorysý mrazák

veľkorysý mrazák

 
Kód:  LBH019
Produktové číslo:  999147451
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11