Obnoviť stránku

LIEBHERR ICS 3224

+ 3 roky servisu zdarma po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR ICS 3224

Vstavaná chladnička LIEBHERR ICS 3224 s úžitkovým objemom 281 l je ideálnou voľbou pre každú domácnosť. Kombinovaná chladnička je vybavená špičkovými technológiami a funkciami, ktoré vám dokonale uľahčia skladovanie potravín. Jednou z nich je systém PowerCooling, ktorý zaisťuje rýchle ochladenie práve uložených potravín a rovnomernú teplotu udržiavanú vo vnútri celého priestoru chladničky s mrazničkou dole. Ovládací systém je opatrený digitálnym ukazovateľom teploty a prehľadne zobrazuje informácie o zvolených nastaveniach. Aby sa predišlo nechcenému vypnutiu či prestavovaniu funkcií spotrebiča, disponuje zabudovaná chladnička s mrazničkou takisto detskou poistkou.

Kľúčové vlastnosti vstavanej chladničky LIEBHERR ICS 3224

  • Vstavaná chladnička s úžitkovým objemom 281 l
  • Systém PowerCooling umožňujúci rýchle ochladenie vložených potravín
  • Ovládací systém s digitálnym ukazovateľom teploty
  • Detská poistka zamedzujúca nechcenému vypnutiu chladničky
  • LIEBHERR ICS 3224 so 6 úložnými plochami
  • Box na fľaše aj priehradka na ovocie a zeleninu
  • Police vyrobené z vysoko odolného bezpečnostného skla
  • S možnosťou samostatnej regulácie chladiacej a mraziacej časti
  • Praktická mraziaca časť s objemom 57 l
  • S 2 extra vysokými vyberateľnými úložnými boxmi
  • Technológia SmartFrost znižujúca tvorbu námrazy
  • Technológia SuperFrost zaisťujúca rýchle zmrazenie nových potravín
  • Perfektné osvetlenie interiéru
  • Výškovo nastaviteľné predné podpery
  • Farebné vyhotovenie: biele

Dokonalé vnútorné usporiadanie

Vstavaná chladnička s mrazničkou LIEBHERR disponuje 6 úložnými plochami vo svojej chladiacej časti a tiež praktickými priehradkami vo dverách. Na uskladnenie nápojov je vybavená boxom na fľaše a nechýba ani praktický box na ovocie a zeleninu. Celkový dojem špičkového vyhotovenia chladničky zvyšuje výbava interiéru GlassLine z bezpečnostného skla. Elegantné úložné sklenené plochy sú vysoko odolné rozbitiu i poškrabaniu a navyše sa veľmi ľahko čistia. K elegantnému dizajnu prispievajú tiež ochranné nerezové lišty.

So samostatnou reguláciou chladiacej a mraziacej časti

Vďaka technológii DuoCooling, 2-okruhovému chladeniu, máte možnosť samostatnej regulácie chladničky i mrazničky. Môžete tak v prípade potreby nechať zapnutú len mraziacu časť, v ktorej sú uschované potraviny na dlhodobé uskladnenie, a chladiacu vypnúť či obrátene. Medzi chladiacou a mraziacou časťou nedochádza k žiadnej cirkulačnej výmene vzduchu. Tým je takisto zabránené vzájomnému prenosu pachov, nežiaducemu teplotnému vlneniu a vysúšaniu uskladnených potravín v chladničke.

Mraznička s extra vysokými úložnými boxmi

Spodná časť chladničky kombinovanej LIEBHERR ICS 3224 disponuje mraziacou časťou s objemom 57 l. Celkom dve zásuvky sa postarajú o uchovávanie zmrazených potravín. Extra vysoké vyberateľné úložné boxy sú pritom navzájom kompaktné a dokonale uzavreté. Priehľadné čelá boxov zaisťujú perfektný prehľad o uložených potravinách. Mraznička, ktorá zvládne zmraziť až 10 kg potravín za 24 hodín, sa o potraviny postará aj v prípade výpadku elektrického prúdu, a to po dobu 22 hodín.

S technológiou SuperFrost aj SmartFrost

Mraznička je vybavená technológiou SmartFrost, vďaka ktorej sa radikálne zníži tvorba námrazy v interiéri aj na samotných potravinách, čím sa minimalizuje potreba odmrazovania. Technológia SuperFrost naproti tomu zaistí rýchlejšie odnímania tepla, aby mohli byť čerstvo uložené potraviny rýchlejšie zmrazené. Návrat z teploty -32 °C k pôvodne zvolenej teplote je kontrolovaný na základe množstva potravín či času, ktorý je maximálne 65 hodín. Potom je funkcia automaticky vypnutá.

Chladnička LIEBHERR s možnosťou zmeny otvárania dverí

Chladničku s mrazničkou LIEBHERR ICS možno optimálne vyrovnať nastavením výškovo nastaviteľných predných podpier. Tým sa zaručí perfektná stabilita aj technická funkčnosť. Chladnička kombinovaná disponuje rovnako možnosťou zmeny otvárania dverí, ktoré napomôže k dokonalej priestorovej integrácii a súladu s interiérom kuchyní. Precízne nasvetlenie interiéru chladničky zaistí LED osvetlenie, ktoré je nielen bezúdržbové, ale aj energeticky úsporné. Zabudovaná chladnička s mrazničkou LIEBHERR ICS 3224 vás okrem vynikajúceho úžitkového objemu a perfektnej organizácie úložného priestoru poteší aj svojím veľmi tichým chodom.

Rozmery:
177,2 × 56 × 55 cm

Hmotnosť:
62,7 kg


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Vstavaný model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie, Nulový nábeh dverí
Chladenie a mrazenie chladničky Statické chladenie
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Doprava
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 5ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 4ks
Celkový úžitkový objem chladničky 281 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 10 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Žiadna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 177,2 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 62,7 kg
Kód:  LBH153
Produktové číslo:  ICS 3224

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17