Obnoviť stránku

LIEBHERR ICBP 3266

+ 3 roky servisu zdarma po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR ICBP 3266

Vstavaná chladnička LIEBHERR ICBP 3266 s úžitkovým objemom 261 l je ideálnou voľbou pre každú domácnosť. Chladnička je vybavená špičkovými technológiami a funkciami, ktoré vám dokonale uľahčia skladovanie potravín. Jednou z nich je systém PowerCooling, ktorý zaisťuje rýchle ochladenie práve uložených potravín a rovnomernú teplotu udržiavanú vo vnútri celého priestoru chladničky. Ovládací systém je opatrený digitálnym ukazovateľom teploty a prehľadne zobrazuje informácie o zvolených nastaveniach. V prípade, ak necháte otvorené dvere chladničky dlhšie ako 60 sekúnd, upozorní vás dverová signalizácia pomocou vizuálneho aj zvukového signálu. Teplotný alarm zase informuje o akýchkoľvek odchýlkach teploty. Aby sa predišlo nechcenému vypnutiu či prestavovaniu funkcií spotrebiča, disponuje chladnička takisto detskou poistkou.

Kľúčové vlastnosti vstavanej chladničky LIEBHERR ICBP 3266

  • Vstavaná chladnička s úžitkovým objemom 261 l
  • Systém PowerCooling zaisťujúci rýchle schladenie vložených potravín
  • Ovládací systém s digitálnym ukazovateľom teploty
  • Alarm dverí upozorňujúci na ponechanie otvorených dverí
  • Detská poistka zamedzujúca nechcenému vypnutiu chladničky
  • Vstavaná chladnička LIEBHERR ICBP 3266 so 6 úložnými plochami
  • Priehradka na fľaše aj praktický BioFresh box
  • Police vyrobené z vysoko odolného bezpečnostného skla
  • Dokonale tlmené zatváranie dverí
  • S režimom Holiday Mode šetriacim energiu
  • S možnosťou samostatnej regulácie chladiacej a mraziacej časti
  • Praktická mraziaca časť s objemom 57 l
  • S 2 extra vysokými vyberateľnými úložnými boxmi
  • Technológia SmartFrost znižujúca tvorbu námrazy
  • Technológia SuperFrost a Super Cool zaisťujúca rýchle zmrazenie a schladenie nových potravín
  • Perfektné osvetlenie interiéru
  • Výškovo nastaviteľné predné podpery
  • Farebné vyhotovenie: biele

Perfektné vnútorné usporiadanie vstavanej chladničky LIEBHERR ICBP 3266

Chladnička LIEBHERR ICBP 3266 disponuje 6 úložnými plochami vo svojej chladiacej časti a tiež praktickými priehradkami vo dverách. Na uskladnenie nápojov je vybavená priestorom na fľaše a nechýba ani praktický box na ovocie, zeleninu, mäso, ryby aj mliečne výrobky, ktorý potraviny skladuje pri teplote nad 0 °C a pri ideálnej vlhkosti, vďaka čomu vydržia dlhšie čerstvé. Súčasťou výbavy chladničky je tiež veľká vekom opatrená zásuvka na ľad, ktorú možno ľahko naplniť vodou, elegantná nádoba na maslo a roztiahnuteľný regál na vajcia, ktorý umožňuje bezpečné skladovanie 20 slepačích či 28 prepeličích vajec.

Chladnička so samostatnou reguláciou chladiacej a mraziacej časti

Vďaka technológii DuoCooling, 2-okruhovému chladeniu, máte možnosť samostatnej regulácie chladničky aj mrazničky. Môžete tak v prípade potreby nechať zapnutú len mraziacu časť, v ktorej sú uschované potraviny na dlhodobé uskladnenie a chladiacu vypnúť či obrátene. Medzi chladiacou a mraziacou časťou nedochádza k žiadnej cirkulačnej výmene vzduchu. Tým je takisto zabránené vzájomnému prenosu pachov, nežiaducemu teplotnému vlneniu a vysúšaniu uskladnených potravín v chladničke.

Vstavaná chladnička LIEBHERR ICBP 3266 s technológiou SuperFrost aj SmartFrost

Mraznička je vybavená technológiou SmartFrost, vďaka ktorej sa radikálne zníži tvorba námrazy v interiéri aj na samotných potravinách, čím sa minimalizuje potreba odmrazovania. Technológia SuperFrost naproti tomu zaistí rýchlejšie odnímanie tepla, aby mohli byť čerstvo uložené potraviny rýchlejšie zmrazené. Návrat z teploty -32 °C k pôvodne zvolenej teplote je kontrolovaný na základe množstva potravín či času, ktorý je maximálne 65 hodín. Obdobnou funkciou disponuje rovnako chladiaca časť, kde pomocou funkcie SuperCool dôjde k plynulému zníženiu teploty na 2 °C až na dobu 12 hodín, čo je ideálne na rýchle schladenie čerstvo vložených potravín.

Zásuvka na ľad

Vstavaná chladnička LIEBHERR ICBP 3266 disponuje praktickou zásuvkou na ľad s viečkom. Vďaka tomu sa ľahšie plní a vy sa ani nemusíte báť, že by voda z nej vytiekla.

Nádoba na maslo

Elegantná nádoba na maslo uchová vaše maslo v optimálnych podmienkach. Nádoba je netrieštivá a možno ju mať v umývačke riadu.

BioFresh

Táto zásuvka v chladničke LIEBHERR ICBP 3266 má teplotu nad 0 °C a disponuje ideálnou vlhkosťou na uloženie ovocia, zeleniny, mäsa, rýb či mliečnych výrobkov.

Praktické výsuvy

Aby sa vám s boxmi v chladničke LIEBHERR dobre pracovalo, možno ich ľahko vytiahnuť na teleskopických výsuvoch.

Chladnička LIEBHERR ICBP 3266 ponúkne elegantný interiér

Celkový dojem špičkového vyhotovenia chladničky LIEBHERR zvyšuje výbava interiéru GlassLine z bezpečnostného skla. Elegantné úložné sklenené plochy sú vysoko odolné rozbitiu aj poškrabaniu a navyše sa veľmi ľahko čistia. Chladnička disponuje rovnako možnosťou zmeny otvárania dverí, ktoré napomôže k dokonalej priestorovej integrácii a súladu s interiérom kuchyne. Precízne nasvetlenie interiéru zaistí LED osvetlenie, ktoré je nielen bezúdržbové, ale aj energeticky úsporné. Vstavaná chladnička LIEBHERR ICBP 3266 vás okrem vynikajúceho úžitkového objemu a perfektnej organizácie úložného priestoru poteší aj svojim veľmi tichým chodom.

Osvetlenie mraziacej časti

Aby ste mali dokonalý prehľad o všetkých položkách v mrazničke, je mraziaca časť vybavená kompaktným LED osvetlením. To skvele osvetlí otvorené zásuvky mrazničky.

Zásuvky mrazničky s kolieskami

Pre jednoduchú manipuláciu s hlbokými zásuvkami slúžia praktické kolieska, vďaka ktorým si požadovanú zásuvku jednoducho z chladničky LIEBHERR vyberiete.

SoftSystem

Chladnička LIEBHERR ICBP 3266 má praktické tlmené zatváranie dverí, a to aj keď sú plne zaťažené.

SoftTelescopic

Chladnička LIEBHERR ICBP 3266 má BioFresh úložné boxy s teleskopickými plnovýsuvmi, ktoré vám uľahčia ukladanie a vyťahovanie potravín.

Dokonale tlmené zatváranie dverí

Zaiste oceníte aj možnosť aktivácie režimu Holiday Mode, v priebehu ktorého sa teplota v celej chladiacej častí nastaví na 15 °C. Pomocou tejto funkcie je možné pri dovolenke alebo počas dlhšej neprítomnosti ušetriť energiu. V mrazničke je pritom zachovaná požadovaná teplota. Integrovaný SoftSystem na dverách tlmí ich pohyb pri zatváraní a zaisťuje obzvlášť jemné zatvorenie dverí, a to aj pri plnom naložení vnútrajška dverí.

Flexibilný regál na fľaše

V závislosti od preferencii používateľa si môžete vybrať, či použijete regál na fľaše pod panelom alebo využijete integrovaný sklenený panel.

VarioSafe

Vďaka tomuto variabilnému oddielu budete mať skvelý prehľad o rozmerovo menších potravinách. Túto zásuvku je možné umiestniť v rôznej výške na stĺpci s osvetlením vstavanej chladničky LIEBHERR ICBP 3266.

VarioSpace

Priehľadné šuplíky a boxy chladničky LIEBHERR ICBP 3266 sú koncipované veľmi prakticky. Šuplíky sú extra vysoké a vyberateľné. Vďaka tomu môžete vnútorný priestor prispôsobiť na mieru vašim potrebám a ukladaným potravinám.

Ovládací panel

Tento panel disponuje dotykovým LC displejom, vďaka ktorému si navolíte požadovanú teplotu, a ktorý vám prehľadne zobrazí aktuálnu teplotu v chladničke.

Mraznička s extra vysokými úložnými boxmi

Spodná časť chladničky LIEBHERR ICBP 3266 disponuje mraziacou časťou s objemom 57 l. Celkom dve zásuvky sa postarajú o uchovávanie zmrazených potravín. Extra vysoké vyberateľné úložné boxy sú pritom navzájom kompaktné a dokonale uzavreté. Priehľadné čelá boxov zaisťujú perfektný prehľad o uložených potravinách. Mraznička, ktorá zvládne zmraziť až 10 kg potravín za 24 hodín, sa o potraviny postará aj v prípade výpadku elektrického prúdu, a to na dobu 27 hodín.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Vstavaný model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Nulový nábeh dverí
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Doprava
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 5ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 2ks
Celkový úžitkový objem chladničky 261 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 10 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Žiadna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 177,2 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 75,4 kg
Kód:  LBH148
Produktové číslo:  ICBP 3266

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06