Obnoviť stránku

LIEBHERR GNP 3755

+ 3 roky servisu zdarma
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR GNP 3755

Máte početnú rodinu alebo len hľadáte mrazničku, ktorá má viac vnútornej kapacity na skladovanie potravín, je hospodárna a energeticky účinná? Potom ste trafili do čierneho. Mraznička Liebherr LIEBHERR GNP 3755 nastavuje vďaka tichej prevádzke, výnimočnému dizajnu a inovatívnym funkciám nové meradlá v oblasti mrazenia. Presné nastavenie teploty a informácie o dianí vo vnútri prináša vysoko kontrastný dotykový displej o veľkosti 2,4'' , ktorý je integrovaný za dverami.

Kľúčové vlastnosti

  • Skriňová mraznička s objemom 230 litrov
  • Dotykový TFT farebný displej s digitálnym ukazovateľom teploty
  • Perfektná funkcia NoFrost
  • Boxy na kolieskových pojazdoch statických lyžín
  • Osvetlenie energeticky efektívnymi LED diódami
  • Spodný box ideálny pre skladovanie zmrzliny, byliniek a iných drobných potravín
  • Sedem zásuviek pre uskladnenie potravín

Funkcia NoFrost

Mraziaci výkon v profesionálnej kvalite? Prečo nie. Funkcia NoFrost ponúka dlhodobé zachovanie nutričných hodnôt potravín pomocou veľmi rýchleho zmrazenia až na -32 °C. Pomocou cirkulácie ľadového vzduchu je z uložených potravín odoberané teplo a vzdušná vlhkosť je odvádzaná mimo úložný priestor mrazničky. Uložené potraviny tak zostávajú bez námrazy. Návrat z mrazivej teploty -32 °C je kontrolovaný na základe množstva alebo času. Nielen, že budú vaše potraviny čerstvé, ale zároveň ušetríte veľa energie.

Hygienické uloženie potravín

Otvárajte dvere mrazničky bez pozvoľného znehodnocovania tesnenia. Poslúži k tomu praktické patentované madlá vybavené mechanizmom pre jemné odlúčenie tesnenia dverí od telesa prístroja. Tesnenie na dverách mrazničky disponuje špeciálnymi antibakteriálnymi vlastnosťami, ktoré zabraňujú usadzovaniu nežiaducich mikroorganizmov a prispievajú k hygienickému uloženiu potravín. Či už ide o výmenu, čistenie, či jeho nasadzovaní pri prípadnom poškodení je na vnútornej strane dverí k dispozícii drážka, ktorá uľahčuje údržbu tesnenia.

Dobre prístupné a viditeľné

Do spodnej časti interiéru mrazničky sú integrované energeticky efektívne LED diódy, ktoré sú výkonné a zároveň šetrné k životnému prostrediu. Pri otvorení dverí vždy jasne znázorní obsah zásuviek. Aj keď sú zásuvky plne naplnené a zaťažené, budete mať prístup k nim bez akéhokoľvek úsilia. Boxy mrazničky sa pohybujú na kolieskových pojazdoch statických lyžín. V prípade, že potrebujete prispôsobiť miesto pri ukladaní objemných potravín (napríklad niekoľkoposchodového torty) poslúži vám k tomu variabilné priestorové riešenie VarioSpace. Výhodou je tiež signalizačná LED dióda indikátora prevádzkového stavu. V prípade poruchy svieti svetlo červeno a spustí sa zvukový signál, modré svetlo znamená, že prístroj pracuje tak ako má.

 

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky No Frost, Rýchle zmrazovanie
Klimatická trieda mrazničky SN, N, ST, T
Kód:  FAG010t
Produktové číslo:  999108651
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01