Obnoviť stránku

LIEBHERR GNP 3013

+ 10 rokov záruka na kompresor po registrácii + 3 roky servisu po registrácii
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR GNP 3013

Kúpte si zásuvkovú mrazničku, ktorá ponúka nízku spotrebu energie a veľký objem, ktorý poteší najmä početnejšie rodiny alebo menšie reštaurácie. Voľne stojaca mraznička Liebherr GNP 3013 sa radí do energetickej triedy A++ a jej čistý objem predstavuje 257 l. Ponúka 8 zásuviek z priehľadného plastu, ktoré ponúknu dokonalý prehľad uskladnených potravín. Určite oceníte funkciu SmartFrost, ktorá reguluje teplotu v skladovacom priestore, čím predchádza vzniku námrazy a prípadnému ručnému odmrazovaniu.

Kľúčové vlastnosti zásuvkovej mrazničky Liebherr GNP 3013

  • Voľne stojaca zásuvková mraznička s objemom 257 litrov
  • Energetická trieda A++
  • Moderné funkcie NoFrost a FrostSafe
  • Variabilné priestorové riešenie VarioSpace
  • 8 zásuviek pre uskladnenie potravín
  • Tyčové madlo s integrovaným mechanizmom otvárania
  • MagicEye s LCD a grafickým displejom

Liebherr GNP 3013 nevytvára námrazu

Mraznička Liebherr GNP 3013 je vybavená zaujímavými funkciami, bez ktorých sa v dnešnej dobe nezaobídete. Mraziaci výkon v profesionálnej kvalite ponúka funkcia NoFrost, ktorá zachová potravinám počas zmrazenia ich nutričnej hodnoty. Uložené potraviny aj úložný priestor tak vždy zostanú bez námrazy. Funkcia SmartFrost ponúka účinné a energeticky úsporné zmrazovanie. Mrazí potraviny pri teplote -32 °C tak, aby námraza vznikala čo najmenej. Akonáhle je zamrazovanie dokončené, funkcia sa automaticky vypne.

Rafinovaný vnútorný priestor mrazničky

Mraznička je ďalej vybavená dverovým alarmom, ktorý poskytne ochranu pred nežiaducim teplotným vlnením a po 60 sekundách od otvorenia dverí sa zapne. Vnútorný priestor mrazničky je riešený veľmi rafinovane pomocou úložných boxov VarioSpace a sklenených políc. Tie jednoducho vyberiete a vytvára sa priestor, ktorý je potrebný pre uloženie objemných potravín, akými sú celá morka alebo stehno. Nechýba ani detská poistka, ktorá zamedzí nežiaducemu vypnutiu mrazničky.

Prispôsobte otváranie dvierok kuchyni

V neposlednom rade vás zaujme dokonale symetrický tvar dvierok. Tie majú patentovanú otváraciu mechaniku, ktorá s vynaložením minima úsilia umožňuje ich jednoduché otváranie. Smer otvárania dverí je možné ľahko zmeniť, čo môže napomôcť k dokonalej priestorovej integrácii a harmonizácii mrazničky Liebherr GNP 3013 s interiérom kuchyne.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre mrazničky

Energetická trieda mrazničky F
Ročná spotreba energie mrazničky 307 kWh/annum
Trieda emisií hluku mrazničky šíreného vzduchom C

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Hmotnosť 70,4 kg

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky No Frost
Klimatická trieda mrazničky SN, N, ST, T

Rozmery balenia

Výška balenia 70,5 cm
Šírka balenia 61 cm
Hĺbka balenia 190 cm
Kód:  LBH090
Produktové číslo:  GNP 3013

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14