Obnoviť stránku

LIEBHERR G 1213

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR G 1213

Voľne stojace skriňová mraznička Liebherr G 1213 ponúka objem 98 litrov efektívne rozdelený do 3 priehľadných Frost Safe zásuviek. Tieto šuplíky sa pýši svojou mimoriadnou výškou, sú dokola uzatvorené a vyberateľné. Jedine tak poskytujú bezpečný priestor a optimálny prehľad pre dlhodobé uloženie potravín. Navyše pri otvorení dverí mrazničky poskytujú potravinám maximálnu ochranu pred teplým vzduchom.
Mraznička je tiež vybavená výparníkom Smart Frost, čo umožňuje rovnomerné rozdelenie teploty, menšej tvorbe námrazy a znižuje energetické nároky. Vnútornej strany sú hladké a ľahko sa čistí.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A +
  • SuperFrost
  • 3 priehľadné boxy
  • LED indikácia teploty
  • Nastaviteľné nožičky
  • Transportné kolieska vzadu
  • Varovný signál mrazničky

Ideálne podmienky pre vaše potraviny

SuperFrost zaisťuje rýchle schladenie práve vložených potravín a vďaka tomu zachováva v potravinách maximum vitamínov, vône i chuťou. Aj napriek veľký objem pracuje mrazničky Liebherr G 1213 v úspornej energetickej triede A +.
Navyše sa pýši nízkou hlučnosťou, môže teda byť umiestnená v miestnosti, kde sa bežne pohybujete, bez vás rušila. Prehľadný LED ukazovateľ vás bude informovať o aktuálnej teplote vo vnútri spotrebiča. Optický a akustický signál vás upozorní v prípade poruchy.

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky Rýchle zmrazovanie
Klimatická trieda mrazničky SN, T
Kód:  FAC2150
Produktové číslo:  998782500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03