Obnoviť stránku

LIEBHERR CUag 3311

+ 3 roky servisu zdarma
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR CUag 3311

Praktická a úsporná

Kombinovaná chladnička LIEBHERR CUag 3311 zo série ColourLine je vám k dispozícii v niekoľkých farebných vyhotoveniach. Moderný vzhľad nie je ani zďaleka všetko, čo od nej môžete čakať. Radí sa do energetickej triedy A++, čo je dobrá správa pre váš rozpočet. Ročne spotrebuje iba 210 kWh. Vzhľadom na svoj 294 l úžitkový objem je to veľmi solídne číslo. Mraziaca časť ponúka 84 l a dokáže zmraziť 4 kg potravín za 24 hodín. Funkcia SmartFrost spočíva v ovinutí výparníka okolo vnútornej nádoby mraziacej časti. To vedie k rovnomernému rozdeleniu teploty, menšej tvorbe námrazy a pôsobí to pozitívne na spotrebu energie. V prípade výpadku prúdu udrží potraviny ešte 27 hodín v chlade.

Konfigurovateľný vnútorný priestor

Chladiaca časť disponuje piatimi poličkami na uloženie potravín. Tie sú vyrobené z kvalitného skla s nerezovou lištou. Štyri z týchto poličiek si môžete výškovo nastaviť podľa aktuálnej potreby a jedna je deliteľná. Môžete tiež vložiť špeciálnu poličku na fľaše. Celý chladiaci priestor je kvalitne osvetlený LED žiarovkou. Úložný priestor vo dverách je riešený formou štyroch priehradiek, do ktorých bezpečne uložíte fľaše s pitím, vajíčka a mnoho ďalšieho. V mrazničke nájdete tri priestranné zásuvky a misku na ľadové kocky. Tieto zásuvky je možné vybrať, a urobiť tak priestor napríklad na poriadneho moriaka.

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie
Chladenie a mrazenie chladničky Statické chladenie
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, ST

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 294 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 4 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Žltá

Rozmery chladničky

Výška chladničky 181 cm
Kód:  FAC2260s
Produktové číslo:  998999751

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06