Obnoviť stránku

LIEBHERR CTP 2521

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LIEBHERR CTP 2521

Voľne stojaca kombinovaná chladnička od spoločnosti Liebherr ponúka dostatok priestoru na uloženie potravín. Každý používateľ ocení prehľadný vnútorný priestor, LED osvetlenie či ekonomickú prevádzku v energetickej triede A++, kedy ročne spotrebuje iba 187 kWh. Určite vás poteší aj tichá prevádzka, zameniteľný záves dverí či automatické odmrazovanie chladiacej časti.

Úžitkový objem chladničky je 187 l a je rozdelený pomocou troch sklenených poličiek z tvrdeného skla, z toho dve sú nastaviteľné. Samozrejmosťou je veľký priehľadný box určený na ovocie a zeleninu. Dvierka ponúkajú aj dostatok miesta na fľaše či vajcia, maslo a iné drobné potraviny. Mraziaca časť je umiestnená v hornej časti spotrebiča, čo umožňuje ľahký prístup. Jedna sklenená polička rozdeľuje priestor s objemom 44 l na dve rovnaké časti.

Technológie uľahčujúce uschovanie čerstvých potravín

Funkcia SmartFrost spočíva v ovinutí výparníka okolo vnútornej nádoby mraziacej časti. To vedie k rovnomernému rozdeleniu teploty, k menšej tvorbe námrazy a pôsobí to pozitívne aj na spotrebu energie. Vnútorné steny sú obzvlášť hladké, a tak aj ľahko čistiteľné.
Ekonomická funkcia SuperFrost šetrí energiu a robí mrazenie potravín ešte efektívnejším. V krátkom okamihu redukuje vnútornú teplotu na -32 °C a vytvorí mrazivé prostredie na zachovanie dôležitých vitamínov. Po uplynutí požadovaného intervalu prepne časovač SuperFrost späť do štandardného režimu (maximálne po 65 hodinách), takže zároveň šetrí elektrickú energiu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Hore
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie
Chladenie a mrazenie chladničky Super mrazenie
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 231 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 4 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 140 cm
Kód:  FAC2255i
Produktové číslo:  998991000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19