Obnoviť stránku

Liebherr CNPbs 4013

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Liebherr CNPbs 4013

Samostatne stojaca kombinovaná chladnička Liebherr CNPbs 4013 vyniká svojím moderným dizajnom tmavo nerezovej farby a celým radom funkcií. Veľkou prednosťou spotrebiče s mrazničkou v dolnej časti jeusporiadanie vnútorného priestoru VarioSpace, ktorý vám umožní variabilné ukladanie potravín rôznych tvarov a veľkostí.Úložné boxy a sklenené police môžete vybrať a usporiadať si tak vnútorný priestor podľa svojich predstáv. Priehledná čelá zásuviek v mraziacej časti ponúkajú jednoduchý prehled o uskladnených potravinách. Pre ukladanie nápojov oceníte dizajnový rošt na fľaše, ktorý vám ušetrí miesto.

hlavné prednosti

  • moderný nerezový dizajn čiernej farby
  • systém VarioSpace pre väčšiu variabilitu usporiadania vnútorného priestoru
  • nenámrazový systém NoFrost
  • funkcie SuperFrost pre veľmi účinné a energeticky úsporné zmrazovanie
  • LED ukazovateľ teploty v MagicEye
  • LED stropné osvetlenie
  • akustický dverný alarm 

jedinečné funkcie

Špičkovú funkciou je nenámrazový systém NoFrost, kedy dochádza k mrazenie potravín pomocou ochladeného cirkulujúceho vzduchu. Vzdušná vlhkosť je odvádzaná von a potraviny sa nepokrývajú námrazou. Odpadne vám tak veľa práce s ručným odmrazovaním mrazničky a zároveň sa zníži aj spotreba energie. Medzi ďalšie výhody patrí aj funkcia SuperFrost preveľmi účinné a energeticky úsporné zmrazovania. Princíp tejto automatickej funkcie spočíva v tom, že u novo vložených potravín pri teplote -32 ° C dôjde k prudkému zníženiu teploty, čím sa znižuje vznik kryštálikov vody vo vnútri potravín a zachováva sa maximum nutričných látok.

bohaté vybavenie

Vychytávkou je aj vonkajšieLED ukazovateľ teploty v ovládacom paneli MagicEye, ktorý vás informuje o teplote v chladiacej a mraziacej časti. Pre pohodlnú manipuláciu je chladnička vybavená ergonomickým tyčovým madlom s integrovanou mechanikou otvárania dverí. nechýba aniLED stropné osvetlenie či akustický dverný alarm pri otvorení dverí spotrebiča po dobu dlhšiu 60 sekúnd, ktorý chráni potraviny pred nežiadúcim teplotným vlnením.

Kód:  LBH073
Produktové číslo:  999060651
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16