Obnoviť stránku

Libido pre mužov kvapky

5,90 €

Libido pre mužov kvapky

Výživový doplnok Biovitality – Pharmaline Libido pre mužov – bylinný liehový extrakt obsahuje bylinný komplex, ktorý slúži na podporu záujmu o sexuálny život. Bylinná zmes podporuje prirodzenú tvorbu testosterónu. Komplex obnovuje vitalitu, celkovú pohodu a uvoľňuje telo od zvýšeného stresu. Byliny zlepšujú prekrvenie panvovej oblasti. Použité byliny sa používajú pri vyčerpanosti a únave na zlepšenie fyzickej i psychickej výkonnosti. Pomáhajú udržiavať sexuálnu aktivitu a plodnosť.

Obsah aktívnych látok v dennej dávke (4 – 6 ml):
Kotvičník zemný stand. extrakt 400 – 600 mg
Maca stand. extrakt 100 – 150 mg
Guarana stand. extrakt 100 – 150 mg
Kustovnica čínska stand. extrakt 80 – 120 mg
Ginko dvojlaločné stand. extrakt 40 – 60 mg
Žen-šen stand. extrakt 40 – 60 mg

Odporúčané dávkovanie:
4 – 6 ml (60 – 90 kvapiek) denne. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Skladovanie:
Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku a v mraze.

Všeobecné upozornenia:
Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Ukladať mimo dosahu detí! Nie je vhodné pre osoby s poruchami zrážanlivosti krvi.

Krajina pôvodu:
Česká republika

Zloženie

Zloženie:  voda, jemný lieh (minimálne 35 obj. % alk. /etanolu), Kotvičník zemný (Tribulus terrestris) štandardizovaný extrakt, Maca (Lepidium meyenii) štandardizovaný extrakt, Guarana (Paulinia cupana) štandardizovaný extrakt, Kustovnica čínska (Lycium chinense) štandardizovaný extrakt, Jinan dvojlaločný (Ginkgo biloba) štandardizovaný extrakt, Žen-šen (Panax ginseng) štandardizovaný extrakt

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Na únavu a vyčerpanie

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kvapky

Balenie

Objem 50 ml
Kód:  SPTgimix198
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  60089

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01