Obnoviť stránku

LG Watch Urbane W150

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG Watch Urbane W150

Inteligentné hodinky v podaní LG  pútajú pozornosť svojim  čistým spracovaním, celokovovým telom z nerezovej ocele a elegantným koženým remienkom. Neutrálny vzhľad sa hodí ako pre pánov, tak pre dámy. Kruhový P-OLED displej s úzkym rámčekom dotvárajú krásne uhladené línie. Hodinky poháňa 410mAh batérie pre dlhú výdrž aj pri stále zapnutom displeji. Objavte neskutočné možnosti týchto hodiniek.

Buďte v obraze za každej situácie

Hodinky sa vedia napojiť na váš telefón prostredníctvom cloudu, takže ho nemusíte mať vždy pri sebe. Zobraziť možno poznámky z kalendára aj kontakty, medzi ktorými môžete ľahko listovať jednoduchým pootočením zápästia, bez toho aby ste sa museli dotýkať prstami displeja. S pripojeným bluetooth headsetom ani nevytiahnete mobil z vrecka a všetko vybavíte len prostredníctvom  hodiniek LG Watch Urbane.

Hodinky ďalej spĺňajú vodeodolnosť a prachuvzdornosť v štandarde IP 67. Je to fajn neobmedzovať sa vonkajšími vplyvmi. Hodinky  ľahko využijete aj ako verného spoločníka pre pohybové aktivity všetkého druhu. Nechýba navigácia ani monitoring srdcového tepu s vstavaným snímačom tepovej frekvencie.

Dokonalé prostredie Android Wear

K obsluhe je samozrejme nutné vlastniť telefón s aktivovanou funkciou Bluetooth a operačným systémom Android vo verzii 4.3 a novšou. Samotné hodinky bežia na systéme Android Wear, ktorý doslova rastie pred očami. Mnoho fajnových aplikácií čaká už teraz na vyskúšanie, ale ešte  viac sa ich objaví v blízkej budúcnosti. Pre väčšiu bezpečnosť si môžete aktivovať funkciu na automatické zablokovanie displeja po odobratí hodiniek zo zápästia.


Parametre a špecifikácie:

Veľkosť displeja:
1,3 "

Rozlíšenie displeja:
320 × 320 bodov

Kapacita batérie:
410 mAh

Ochrana:
IP 67

Procesor:
Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz

Operačná pamäť:
512 MB

Užívateľská pamäť:
4 GB

Rozmery:
45 x 55 x 13 mm

Obsah balenia:
Hodinky
Napájací adaptér
Nabíjacia kolíska
USB kábel
Užívateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť 66,5 g

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  RL715c2d
Produktové číslo:  LGW150.ASWSSV
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14