Obnoviť stránku

LG UP970

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG UP970

Chceli ste niekedy vidieť nejaký film presne tak, ako si ho predstavoval jeho režisér? Natívne 4K prehrávač prenáša obraz v kvalite, na akú ste zvyknutí z kina. Unikátna technológia sa postarajú o to, aby bol presne taký, ako keď vznikal. Skutočnou kvalitou obrazu aj zvuku vás tento Blu-Ray prehrávač pozýva do sveta nezabudnuteľných zážitkov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Blu-Ray prehrávač s podporou Dolby Vision HDR
  • Prehrávač má zabudovaný webový prehliadač a internetové aplikácie
  • WiFi pripojenie vás zbaví zbytočných káblov a rozbočovačov
  • Vďaka majstrovsky zvládnutému prehrávaniu zvuku si užijete perfektné počúvanie hudby

Uchvacujúce farby a ostré detaily

Okrem prehrávania 4K Blu-ray diskov a HDR, ponúka 10-bitový výstup, farebný priestor Rec.2020/BT.2020, moderný HEVC kodek, podporuje Dolby Atmos, Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio. Prehrávaný obraz i zvuk tak bude skutočne vyzerať presne podľa predstáv režiséra. Vďaka tomu si v pohodlí domova užijete film úplne rovnako, ako keby ste sedeli v kinosále. Pretože obsah v kvalite 4K je teraz podporovaný aj na portáloch YouTube a Netflix, máte priamo pod rukami veľké množstvo filmov v najvyššom možnom rozlíšení. Navyše môžete zo svojich 4K videí získať fotografie vo formáte JPEG s nekompromisným rozlíšením. 

Úplne nový zážitok

Prehrávanie Blu-Ray diskov prichádza v rozlíšení 4K a s neuveriteľným rozsahom jasu. HDR pridá uchvacujúcu gradáciu odtieňov a skvelý kontrast, ktorý viac ako dvakrát prekonáva bežnú farebnú škálu. Technológie priamo od spoločnosti LG navyše zvyšujú kvalitu obrazu, tak aby farby i tvary vyzerali prirodzene. Tým všetkým sa sledovanie filmov posúva na úplne novú úroveň. Prehrávač je navrhnutý pre reprodukciu zvuku vo vysokom rozlíšení. Stačí ho pripojiť k vášmu audio systému a hneď si môžete vychutnať krištáľovo čisté počúvanie. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prehrávača Stolný

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní S ethernetom, S HDMI, S optickým audio výstupom, S USB, S WiFi
Video formáty MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV, XviD
Audio formáty Dolby Digital, DTS
Kód:  GLG500x7
Produktové číslo:  UP970
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16