Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LG SP9YA

4,4 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
508,90 €

LG SP9YA

Štýlový SoundBar LG SP9YA vytvára dokonalý zvukový zážitok

TV ovládač na ľahké ovládanie

Súčasťou SoundBaru LG SP9YA je ovládač, ktorým ovládate nielen soundbar, ale môžete ho použiť na ovládanie televízora LG. S ovládačom tak možno ovládať napájanie, hlasitosť a zvukové režimy.

SoundBar LG SP9YA s procesorom LG využívajúci Al

SoundBar LG SP9YA je skvelý doplnok k vášmu televízoru. Vyniká procesorom Al, vďaka čomu vám poskytne čistý a oveľa lepší zvuk, ktorý si vychutnáte pri sledovaní vašich obľúbených programov. Výkon TV procesora s AL zaistí čistý a jednotnejší zvuk, a to v prípade, že bude pochádzať z rôznychzdrojov.

SoundBar LG SP9YA s technológiou Meridian Audio

Súčasťou soundBaru LG je perfektná spolupráca medzi LG a Meridian Audio, ktorý je perfektným riešením pre nezabudnuteľný pôžitok z hudby a filmov.

SoundBar LG SP9YA so zvukom s vysokým rozlíšením

Zvuk soundBaru LG vás uchváti vďaka technológii High Resolution Audio. Poskytne tak presnejšie zvukové podanie a lepší posluchový zážitok so vzorkovacou frekvenciou 96 kHz a rozlíšením 24 bitov. So soundBarom LG SP9YAsi užijete hudbu tak na plné pecky!

Silný a úchvatný zvuk!

SoundBar LG SP9YA so zvukom 5.1.2, výkonom 520 W a subwooferom zaistí neodolateľnú zábavu s priestorovým zvukom.

SoundBar LG SP9YA s Dolby Atmos a DTS:X 

SoundBar LG SP9YA disponuje technológiou Dolby Atmos a DTS:X. Spoločne zaistia realistickejší priestorový zvuk. Všetky filmy a hudba vďaka tomu doslova ožijú! 

Priestorový zvuk s technológiou Dolby Atmos

Medzi hlavné prednosti soundBaru LG SP9YApatrí bezpochyby technológia Dolby Atmos Music, ktorá zaistí presné rozmiestnenie zvukov v priestore. Vďaka tomu dokáže obohatiť a zároveň zvýrazniť zvukový prednes. Čistota zvukového podania objaví skryté detaily! Technológia Dolby Atmos vám navyše umožní vychutnať si ju so streamovacími službami ako Amazon a Tidal.

Neodolateľný trojrozmerný herný zvuk

Milujete hranie hier a chceli by ste svoj zážitok povýšiť na úplne novú úroveň? S Dolby Atmos si môžete užiť trojrozmerný herný zvuk. Navyše túto technológiu podporuje už mnoho herných titulov pre XBOX a PC.

SoundBar LG SP9YA s vlastnými zvukovými režimami

SoundBar LG SP9YAmá navyše svoje vlastné zvukové režimy, ktoré pri iných SounBaroch nenájdete! SoundBar LG SP9YA bol špeciálne vyvinutý na hlasy, hry a šport. 

Prepojte soundBar so zadnými reproduktormi

SoundBar LG SP9YA môžete jednoducho prepojiť so zadnými reproduktormi SPK8 a posilniť tak výstup na 7.1.2 kanály. 

Prispôsobte si zvuk vášmu priestoru

Vďaka funkcii Al si môžete kalibrovať danú miestnosť pre to najlepšie nastavenie SoundBaru LG SP9YA. To všetko zvládne behom 15 sekúnd. 

Vylepšený Al Sound Pro

SoundBar LG SP9YA disponuje vylepšeným AI Sound Pro so SoundBarom LG, ktorý pomocou algoritmu identifikuje hlasy, efekty a frekvencie. Následne potom optimalizuje zvuk podľa žánru, aby ste si každú scénu lepšie vychutnali.

Kompatibilný s väčším počtom Al služieb

SoundBar LG SP9YA je teraz kompatibilný s väčším počtom Al služieb. Vďaka tomu si môžete prehrávať hudbu, spravovať každodenné úlohy a jednoducho prístroj ovládať pomocou inteligentného zariadenia. 

Bezstratový prenos zvukových záznamov

To nie je zďaleka všetko! SoundBar LG SP9YA umožní bezstratový prenos zvukových záznamov 5.1ka 7.1ka dokonca aj HBR (High Bit Rate) zvukový záznam, ako je Dolby Atmos® a DTS:X® na kompatibilných TV prijímačoch.

Synchronizácia obsahu v 4 K

SoundBar LG SP9YA vám poskytne oveľa lepší obsah v rozlíšení 4K, vrátane HDR a Dolby Vision. To všetko s minimálnymi stratami na kvalite a výkone. Prepojením s vaším LG televízorom si zaistíte úplne nezabudnuteľný zážitok! 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI, USB
Bezdrôtové pripojenie WiFi

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, Dolby Digital, DTS Digital Surround
Ovládanie Diaľkový ovládač

Rozmery soundbaru

Šírka 122 cm
Hĺbka 5,7 cm
Výška 145 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 22 cm
Hĺbka 31 cm
Výška 39 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 15 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  JLG502d1a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SP9YA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19