Obnoviť stránku

LG SJ9

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG SJ9

Veľkolepý orchester nemusí odhryznúť značný priestor vo vašej obývačke. SJ9 je vlajková loď značky LG na poli kompaktných zostáv, všeobecne známych ako Soundbar. To je v tom prípade trochu zavádzajúce označenie, pretože obsahuje dokonca viac ako 5 obvyklých kanálov celej zostavy domáceho kina. Koketuje totiž s najnovším priestorovým zvukom Dolby Atmos, ktorý je prvým digitálnym formátom do domácnosti s upresnením výšky. Preto sú tu 2 špeciálne meniče smerujúce nahor, aby „výška“ zvuku prichádzala pomocou odrazu od stropu. Špičkový zvuk vás obklopí zo všetkých strán bez toho, aby bolo nutné mať hromadu reproduktorov.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný audio systém s Dolby Atmos (5.1.2ch)
  • Podporuje vysoké rozlíšenie (až 24 bit/192 kHz)
  • Prehrávanie modulom Bluetooth, Google Cast alebo WiFi
  • Ovládanie cez inteligentné zariadenia aj niektorými ovládačmi TV
  • HDMI vstup a výstup s priechodom 4K obrazu
  • Spárovanie s ostatnými audio prístrojmi cez multiroom
  • Bezdrôtový subwoofer pre dôrazné basy

Zvuk vo vysokom rozlíšení

Prístroj takej úrovne musí vedieť svoje kvality náležite obhájiť vo všetkých ohľadoch. Predovšetkým podporuje všetky používané zvukové súbory vo vysokom rozlíšení a vie zvyšovať kvalitu prevzorkovaním na výstup 24 bit/192 kHz. Dramatickosť zvuku prinesú špeciálne režimy pre filmy i hudbu. Alebo zdôraznite basy a rozochvejte vzduch aj pohovku atmosférou, k čomu slúži ľahko umiestniteľný, bezdrôtový subwoofer. Naopak, pre večerný relax oceníte nočný mód.

Prehrávajte bez obmedzovania

Vďaka priechodnému vstupu HDMI 2.0 pripojíte 4K Blu-ray prehrávač alebo hernú konzolu, takže na televízore dostanete špičkový obraz a SJ9 prevezme audio signál a vyplní s ním miestnosť riadnou zvukovou kulisou. Môžete tiež streamovať médiá cez univerzálny Bluetooth alebo Google Cast. Sieťové pripojenie všetkými dostupnými cestami (vrátane 5 GHz WiFi) uplatníte aj pre prehrávanie cez rôzne online služby alebo diaľkové ovládanie cez inteligentné zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, LAN (RJ-45)
Bezdrôtové pripojenie Multiroom

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Ovládanie Diaľkový ovládač
Kód:  JLG500b8m
Produktové číslo:  SJ9
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16