Obnoviť stránku

LG SJ6

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG SJ6

Veľkolepý orchester nemusí odhryznúť značný priestor vo vašej obývačke. Produkt od rokmi overenej značky LG koketuje s priestorovým zvukom Dolby Digital, ktorý je digitálnym formátom do domácnosti s upresnením výšky. Špičkový zvuk vás obklopí zo všetkých strán bez toho, aby bolo potrebné mať hromadu reproduktorov. Určite oceníte aj funkciu ASC (Adaptive Sound Control), ktorá automaticky upravuje nastavenia zvuku podľa obsahu, ktorý práve počúvate.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný audio systém s Dolby Digital vhodný pre moderné TV s veľkosťou 43" a väčšie
  • Prehrávanie modulom Bluetooth, Google Cast alebo WiFi
  • Bezdrôtový subwoofer pre dôrazné basy
  • Podporuje vysoké rozlíšenie (4K sound)
  • Možnosť ovládania pomocou inteligentných zariadení
  • HDMI vstup a výstup s priechodom 4K obrazu
  • Spárovanie s ostatnými audio prístrojmi cez MultiRoom

Už žiadne obmedzovanie

Vďaka priechodnému vstupu HDMI pripojíte 4K Blu-ray prehrávač alebo hernú konzolu, takže na televízor dostanete špičkový obraz a SJ6 prevezme audio signál a vyplní s ním miestnosť poriadnou zvukovou kulisou. Môžete tiež streamovať médiá prostredníctvom univerzálneho Bluetooth alebo Google Cast. Sieťové pripojenie všetkými dostupnými cestami (vrátane WiFi) uplatníte aj pri prehrávaní prostredníctvom rôznych online službieb alebo diaľkové ovládanie prostredníctvom inteligentných zariadení.

Kvalitné zvukové podanie

Prístroj takejto úrovne musí vedieť svoje kvality náležite obhájiť vo všetkých ohľadoch. Predovšetkým podporuje všetky používané zvukové súbory vo vysokom rozlíšení. Dramatickosť zvuku prinesú špeciálne režimy pre filmy aj hudbu. Alebo zdôraznite basy a rozozvučte vzduch aj pohovku atmosférou, na čo slúži ľahko umiestniteľný, bezdrôtový subwoofer. Vychutnajte si vašich obľúbených hudobných interpretov s týmto moderným a vo všetkých ohľadoch výborným Soundbarom. Dokonale padne k modernému TV s veľkosťou 43" a väčšou.

 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI
Kód:  JLG500b8f
Produktové číslo:  SJ6
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12