Obnoviť stránku

LG SH7

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG SH7

Audio systém SoundBar LG SH7 posunie ozvučenie vašej domácnosti o niekoľko úrovní vyššie, a to nielen vysokou kvalitou zvuku, ale aj vďaka možnostiam bezdrôtového streamovanie z chytrých zariadení. Získate čistejší a jasnejší zvuk zo svojej televízie, herné konzoly či MP3 prehrávača. Soundbar podporuje bezdrôtovú technológiu Bluetooth, ktorá zaistí voľnosť pri zapájaní subwooferové jednotky.

kľúčové vlastnosti

  • 360W výkon a 4.1 kanálov dokonale naplní vašu miestnosť zvukom
  • Zostava sa skladá zo 6 reproduktorov a bezdrôtového subowooferu
  • Bezdrôtová synchronizácia zvuku s televíziou
  • Bezdrôtový prenos hudby cez Google Cast
  • Získate prístup k službám streamovanie hudby, ako Spotify, Google Music a ďalším

Zvuk, ktorý si vychutnáte

Soundbar nielen skvele vyzerá, ale aj znie. Premyslená konštrukcia sa chváli atraktívnym dizajnom, ktorá ozdobí každý interiér. Čo je však hlavné, zásluhou 360W výkonu a 4.1kanálové špecifikácie si vychutnáte podmanivý zvuk z filmov, televíznych relácií, hudby či hier. Zostava je zložená celkom zo 6 reproduktorov a bezdrôtového subwoofera s výkonom 200 W.

bezdrôtový streaming

LG SH7 sa pýši zabudovanou funkciou Google Cast a Spotify Connect, ktoré umožňujú prenos hudby zo smartphonov, tabletov a notebookov do reproduktorov cez obľúbené aplikácie, ako sú Spotify, Pandora alebo Google Music. Získate prístup k miliónom skladieb všetkých žánrov. Ďalšou možnosťou, ako dostať hudbu do reproduktorov z chytrých zariadení, je bezdrôtovo cez Bluetooth.

Automatické prispôsobenie zvuku

Zariadenie je vybavené pokročilými technológiami, ktoré vylepšujú celkový audio zážitok. Systém ASC (Adaptive Sound Control) v reálnom čase analyzuje hlasovú úroveň a podľa toho automaticky upravuje výšky či hĺbky. Napríklad pri sledovaní správ zníži basy a naopak pri koncertu je zvýši. Auto Sound Engine potom automaticky vyvažuje zvuk pre všetky frekvenčné rozsahy. Výsledkom je zvuk perfektné kvality.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Kód:  JLG500b7q7
Produktové číslo:  SH7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13