Obnoviť stránku

LG SH6

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG SH6

Zvukový systém SoundBar LG SH6 presúva domáce audio na niekoľko úrovní , a to nielen s vysokou kvalitou zvuku, ale aj bezdrôtovými streamingovými schopnosťami z inteligentných zariadení. Z vášho televízora, hernej konzoly alebo MP3 prehrávača získate jasnejší a jasnejší zvuk. Soundbar podporuje bezdrôtovú technológiu Bluetooth, aby sa zaručila voľnosť pripojenia k jednotke subwoofera.

Kľúčové vlastnosti

  • 150 W napájanie a 4,0 kanálov perfektne naplní vašu miestnosť zvukom
  • Bezdrôtová synchronizácia zvuku s televízorom
  • Bezdrôtový prenos hudby prostredníctvom služby Google Cast
  • Prístup k službám streamingu hudby, ako je Spotify, Google Music a ďalšie

Zvuk, ktorý vám vyhovuje

Zvuková karta nielenže vyzerá skvele, ale aj to znie. Sofistikovaný dizajn sa môže pochváliť atraktívnym dizajnom, ktorý vyzdobí každý interiér. A navyše, s výkonom 150 W a špecifikáciami 4 kanály, vychutnáte si úchvatný zvuk filmov, televíznych relácií, hudby a hier.

Bezdrôtové streamovanie

LG SH6 sa môže pochváliť vstavanou funkciou Google Cast a Spotify Connect, ktorá vám umožní prenášať hudbu zo smartphonov, tabletov a prenosných počítačov na reproduktory prostredníctvom populárnych aplikácií, ako sú napríklad Spotify, Pandora alebo Google Music. Získate prístup k miliónom skladieb všetkých žánrov. Ďalším spôsobom, ako dostať hudbu do reproduktorov z inteligentných zariadení, je bezdrôtová cez Bluetooth.

Automaticky upraviť zvuk

Zariadenie je vybavené pokročilými technológiami, ktoré zvyšujú celkový zvukový zážitok. ASC (Adaptive Sound Control) v reálnom čase analyzuje hlasovú úroveň a automaticky prispôsobuje výšku alebo hĺbku. Napríklad pri sledovaní správy zníži basy a naopak, keď sa zvyšuje. Funkcia Auto Sound Engine automaticky vyvažuje zvuk pre všetky frekvenčné rozsahy. Výsledkom je dokonalá kvalita zvuku.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45)

Typ sústavy

Aktívne/pasívne Aktívne (samostatné)
Mechanika Bez mechaniky
Vlastnosti a funkcie Bezdrátový prenos hudby

Charakteristika

Pripojenie

Technológia Bluetooth
Vstupy 3,5 mm Jack, Digitálny optický, USB, HDMI, Ethernet (RJ-45)
Výstupy HDMI

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory Káblové
Subwoofer Káblové

Rozmery reproduktora

Šírka reproduktorov 1 060 mm
Výška reproduktora 76 mm
Hĺbka reproduktora 145 mm
Kód:  YYJLG500b7q6
Produktové číslo:  SH6
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09