Obnoviť stránku

LG RK1

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG RK1

Radíte sa medzi zástancov výkonných, ale kompaktných audio sústav, ktoré nezaberú príliš miesta? LG RK1 je mikrosystém v elegantnom čiernom vyhotovení a s reproduktormi s celkovým výkonom 100 W. Jeho najzaujímavejšou vlastnosťou je pestrá konektivita: k zdrojovému zariadeniu ho totiž môžete pripojiť cez USB, AUX alebo bezdrôtovo cez Bluetooth. LG RK1 okrem toho ponúkne FM tuner s pamäťou pre 50 staníc a ekvalizér so 6 zvukovými nastaveniami. Užitočnou funkciou je aj nabíjanie mobilných zariadení cez USB.

Kľúčové vlastnosti mikrosystému LG RK1

  • Ekvalizér so 6 zvukovými režimami
  • Rôzne možnosti pripojenia k zdrojovému zariadeniu (Bluetooth, USB, AUX)
  • FM tuner s pamäťou až pre 50 staníc
  • Podporuje nabíjanie mobilných zariadení cez USB
  • Celkový výkon 100 W

LG RK1 možno bezdrôtovo párovať s dvojicou zariadení

Pri počúvaní hudby vám nebude prekážať jediný kábel. Všetok obsah sa totiž streamuje bezdrôtovo cez Bluetooth, a to až z dvoch mobilov, počítačov alebo tabletov. To však nie je jediný spôsob: k LG RK1 možno pripojiť aj USB úložisko alebo si naladiť obľúbenú rozhlasovú stanicu cez FM tuner s pamäťou až pre 50 rôznych frekvencií. Okrem toho má mikrosystém LG RK1 v hornej časti zabudovaný úzky LED panel, ktorý spoločne s ekvalizérom umožňuje nastaviť režim prehrávania pre hudobné žánre, ako Rock, Pop alebo Jazz.

Parametre a špecifikácia

Rádio

Počet predvolieb 50 ×

Základné parametre

Výkon 100 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 266 mm
Výška prehrávača 962 mm
Hĺbka prehrávača 294 mm
Kód:  JLG203a1
Produktové číslo:  RK1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16