Obnoviť stránku

LG RC91V9EV2Q

4,7 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG RC91V9EV2Q

Cenný pomocník do vašej domácnosti

Sušička bielizne LG RC91V9EV2Q je vybavená moderným invertorovým motorom a duálnym invertorovým tepelným čerpadlom, ktoré zaisťujú skvelé výsledky sušenia a pritom s vynaložením menšieho množstva energie, pretože sušička patrí do energetickej triedy A+++. Na motor a invertor sa vzťahuje 10-ročná záruka, ktorá len dokladá fakt, že ide o kvalitný produkt z dielne LG. Sušička LG RC91V9EV2Q disponuje celým radom programov a funkcií, ktoré vám spríjemnia jej používanie.

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne LG RC91V9EV2Q

  • Energetická trieda A+++
  • Kapacita bubna 9 kg
  • Funkcia detského zámku
  • Možnosť odloženého štartu
  • Záruka 10 rokov na kompresor a motor
  • Hlučnosť 62 dB
  • Úspora času alebo energie pomocou Eco Hybrid
  • Program pre alergikov

Duálne invertorové tepelné čerpadlo

Táto technológia šetrí váš čas a energiu ako nikdy predtým. Jeho efektivita a úspornosť spočíva v zvýšení rozsahu frekvencie obehu chladiva od vysokej až po nízku bez toho, aby sa muselo vypnúť a znovu zapnúť.

Energetická trieda A+++
 

Sušička LG RC91V9EV2Q disponuje vďaka duálnemu invertorovému tepelnému čerpadlu tou najvyššou možnou energetickou účinnosťou.

10-ročná záruka na motor a kompresor

Kvalita výrobkov LG je zrejmá, a preto sa k sušičke LG RC91V9EV2Q viaže 10-ročná záruka nielen na kompresor, ale aj na motor.

Technológia Eco Hybrid™ šetrí energiu alebo váš čas

Ponáhľate sa a mali by ste radi usušené než odídete? Tu vás podrží technológia Eco Hybrid, ktorá zaistí buď rýchlejšie sušenie, alebo môže sušiť dlhšie, ale s väčšou úsporou energie. Záleží tak len od vás.

Automatické čistenie kondenzátora

Aby bol dosiahnutý optimálny a stály výkon sušičky, dochádza k čisteniu kondenzátora pomocou silného prepláchnutia vodou. Ďalej sa už nebudete musieť o sušičku LG RC91V9EV2Q starať, pretože ona sa o seba postará.

Duálny filter

Tento filter slúži na to, aby zachytával všetky nečistoty z bielizne a uchovával vašu bielizeň aj sušičku LG RC91V9EV2Q čistú.

Správna starostlivosť o vaše odevy

Pri sušení bielizne pri nízkej teplote dochádza k účinnému vyhladzovaniu záhybov a redukuje sa pokrčenie. Za to všetko vďačí sušička LG RC91V9EV2Q kvalitnému tepelnému čerpadlu.

Senzor sušenia na optimalizáciu výkonu

Sušička prádla LG RC91V9EV2Q disponuje inteligentným senzorom sušenia, ktorý deteguje vlhkosť bielizne a teplotu sušenia. Podľa nameraných hodnôt následne upraví čas sušenia na optimálny výsledok.

Inteligentné Smart ThinQ™

S funkciou LG Smart ThinQ možno dodatočne stiahnuť ďalšie programy na sušenie bielizne, alebo ovládať sušičku LG RC91V9EV2Q na diaľku. Pomocou WiFi rozhrania to je veľmi rýchle a jednoduché.

Sušička LG s možnosťou Twin Care

Sušička LG RC91V9EV2Q sa zaraďuje medzi produkty, ktoré vám v každodennom zhone zvládnu ušetriť nielen čas, ale aj peniaze.

Otočné dvierka sušičky LG RC91V9EV2Q

Nechajte si nainštalovať dvierka sušičky bielizne LG RC91V9EV2Q naľavo alebo napravo, podľa možností vášho priestoru.

Odolné vyhotovenie a elegantný dizajn sušičky na prádlo LG RC91V9EV2Q

Dvierka sušičky na prádlo LG RC91V9EV2Q sú vyrobené z tvrdeného skla, ktoré disponuje zvýšenou odolnosťou a pritom prepožičiavajú sušičke elegantný vzhľad.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 62 dB
Spotreba energie 1,66 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 69 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 57 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Voliteľný smer otvárania dvierok, Detská poistka, Ovládanie mobilom
Súprava na pripojenie k odpadu Áno
Kód:  LGS008
Produktové číslo:  RC91V9EV2Q
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16