Obnoviť stránku

LG RC91V9AV2QR

+ 10 rokov záruka na duální invertorový motor a kompresor
4,5 6 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
819,90 €

LG RC91V9AV2QR

Máte problém s nedostatočným priestorom na sušenie bielizne a hľadáte riešenie? Potom bude investícia do voľne stojacej sušičky na bielizeň LG optimálnou voľbou. Je to sušička kondenzačná. Kondenzačná sušička bielizne patrí dnes k najviac využívaným typom sušičiek. Na jej použitie nie je potrebné vykonávať žiadne stavebné úpravy alebo zložité montáže. Sušička je vybavená nádobou na kondenzát, ktorá efektívne zbiera a uchováva vodu vzniknutú kondenzáciou vlhkosti z bielizne. Ponúkne tiež možnosť pripojenia odpadovej hadice priamo k odpadu, čo znamená, že sa nemusíte starať o pravidelné vyprázdňovanie nádoby na kondenzát. Sušička LG RC91V9AV2QR poskytuje optimálnu starostlivosť pre vašu bielizeň aj vás. K obľúbeným funkciám patrí napríklad napojenie na odpad, samočistiaci kondenzátor, tepelné čerpadlo, displej, vnútorné osvetlenie, detská poistka, program pre alergikov a zvukový signál ukončenia programu. Smart sušička bielizne umožňuje spojenie s inteligentným mobilným zariadením, a tak ju môžete na diaľku zapnúť a ovládať. Rozmery sušičky na bielizeň LG sú 85 × 60 × 69 cm (v × š × h). Má hmotnosť 57 kg.

Sušička prádla LG RC91V9AV2QR Zadná strana
Sušička prádla LG RC91V9AV2QR Vlastnosti/technológia

Kľúčové vlastnosti sušičky LG RC91V9AV2QR

  • Voľne stojaca sušička predstavuje rýchly a účinný spôsob sušenia bielizne
  • Je to sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom
  • Súčasťou sušičky je nádoba na kondenzát
  • Sušička na bielizeň LG je zaradená do energetickej triedy A+++ a jej ročná spotreba je 194 kWh/annum
  • Vnútorný priestor sušičky je ideálny až na 9 kg kúskov bielizne na sušenie
  • Hlučnosť spotrebiča je 62 dB
  • Prepojíte ju cez WiFi
  • Na zobrazenie informácií týkajúcich sa nastavenia či prebiehajúceho programu slúži vstavaný displej
  • S vnútorným osvetlením sušičky budete mať dokonalý prehľad o jej obsahu
  • Určite vám príde vhod samočistiaca funkcia kondenzátora
  • S programom pre alergikov sa zbavíte takmer všetkých prachových roztočov
  • Dodávka obsahuje sadu na pripojenie k odpadu

Ohromia vás užitočné funkcie sušičky bielizne LG RC91V9AV2QR

Vďaka sušičke LG môžete mať v priebehu krátkej doby suchú bielizeň bez ohľadu na vonkajšie počasie. Vďaka vnútornému osvetleniu budete mať dokonalý prehľad o tom, čo v sušičke práve máte a rozhodne pri vyberaní na nič nezabudnete. Detská poistka zaistí bezpečnosť malých detí a predchádza nehodám pri hre so zariadením. Sušička disponuje funkciou zvukovej signalizácie. Tento praktický prvok vám dá vedieť, kedy je sušenie hotové. Vstavaný displej umiestnený na čelnej strane slúži na zobrazenie informácií týkajúcich sa nastavenia či prebiehajúceho programu.

Sušička prádla LG RC91V9AV2QR Bočný pohľad
Sušička prádla LG RC91V9AV2QR Bočný pohľad

Šetrite energie so sušičkou LG RC91V9AV2QR

Zelená energia je prioritou – naše sušičky spotrebúvajú minimum elektriny. Sušička je vybavená modernou technológiou, ktorá umožňuje automatické čistenie kondenzátora počas sušenia, čo znamená, že vám odpadnú starosti s jeho údržbou a navyše sa znižuje spotreba energie sušičky. Sušička bielizne LG RC91V9AV2QR má tepelné čerpadlo, ktoré dokáže využiť teplo získané pri sušení na ohriatie vzduchu, čím sa šetrí elektrina a znižuje sa energetická náročnosť sušenia.

Nastavte program v závislosti od zloženia bielizne

Sušička bielizne LG je vhodná pre všetky druhy bielizne vrátane jemných textílií, ako sú košele a saténové šaty. Pomocou programu pre alergikov odstránite takmer všetky prachové roztoče, ktoré by mohli prispieť k zhoršeniu vášho zdravia. S týmto riešením sa môžete radovať z kvalitného života bez ohľadu na alergény.

Sušička prádla LG RC91V9AV2QR Bočný pohľad

Technické parametre sušičky na bielizeň LG

Sušička vám umožní sušiť veľké množstvo bielizne naraz, čo je ideálne pre rodiny s deťmi alebo pre ľudí s hektickým životným štýlom. Sušička na bielizeň LG RC91V9AV2QR patrí do energetickej triedy A+++. To dokazuje jej ročná energetická spotreba 194 kWh/annum. Bubon sušičky je schopný pojať až 9 kg bielizne na sušenie. Hlučnosť zariadenia je 62 dB. Dôležitým faktorom pre výber sušičky je účinnosť sušenia, čo znamená, ako rýchlo a účinne dokáže sušička odstrániť vlhkosť z mokrej bielizne. Sušička na bielizeň LG dosahuje účinnosť triedy A, čo značí, že bežný sušiaci program dokáže odstrániť viac ako 90 % vlhkosti z bielizne.

Sušička prádla LG RC91V9AV2QR Vlastnosti/technológia

Údaje uvádzané na energetickom štítku sušičiek:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model sušičky
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 160 cyklom za jeden rok (sušenie cca 3× týždenne)
  • min/cycle: trvanie jedného bežného cyklu
  • kg: kapacita bielizne v kilogramoch, pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štvor a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg
  • dB: maximálna hlučnosť spotrebiča
  • Posledný údaj uvádza triedu účinnosti kondenzácie – vypovedá o tom, koľko vlhkosti unikne do ovzdušia, v rozmedzí A (najúčinnejšia) až G (najmenej účinná)

__________________________________________________________________

Pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štyroch a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg. Prípustná odchýlka pri overovaní môže byť v sušičkách bielizne pri všetkých parametroch (okrem hluku) o 6 % vyššia, než aké sú uvedené hodnoty. Pri maximálnom hluku však musí zodpovedať uvedenej hodnote alebo byť nižšia.

Sušička prádla LG RC91V9AV2QR Energetický štítok

Rozmery:

85 × 60 × 69 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

57 kg

Účinnosť:

A

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 62 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 69 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 57 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Samočistiaci kondenzátor, Tepelné čerpadlo, Displej, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka, Program pre alergikov, Zvukový signál ukončenia programu
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie
Kód:  LGSU012
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RC91V9AV2QR
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11