Obnoviť stránku

LG RC82V3AV0N

+ 10 rokov záruka na duální invertorový motor a kompresor
5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG RC82V3AV0N

Potrebujete viac miesta na sušenie bielizne, ale neviete, ako to zariadiť? Potom bude zaobstaranie voľne stojacej sušičky na bielizeň LG to najlepšie rozhodnutie. Je to sušička kondenzačná. V súčasnej dobe je najobľúbenejším druhom práve kondenzačná sušička. Na jej používanie nie sú potrebné žiadne stavebné úpravy či zložité inštalácie. Sušička LG RC82V3AV0N ponúkne len to najlepšie pre vás aj vašu bielizeň. Medzi užitočnými funkciami sa nachádza napríklad samočistiaci kondenzátor, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok, detská poistka, ovládanie mobilom, program pre alergikov, reverzibilné dvierka a zvukový signál ukončenia programu. Smart sušička bielizne umožňuje spojenie s inteligentným mobilným zariadením, a tak je umožnené napríklad vzdialené zapnutie či zmena programov. Rozmery sušičky na bielizeň LG sú 85 × 60 × 69 cm (v × š × h). Má hmotnosť 57 kg.

Sušička prádla LG RC82V3AV0N Zadná strana
Sušička prádla LG RC82V3AV0N Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti sušičky LG RC82V3AV0N

  • Voľne stojaca sušička ponúka rýchly a účinný spôsob sušenia bielizne bez zbytočného plytvania miestom
  • Je to sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom
  • Sušička na bielizeň LG patrí do energetickej triedy A++ a jej ročná spotreba je 211 kWh/annum
  • Bubon sušičky zvládne pojať až 8 kg bielizne na sušenie
  • Hlučnosť prístroja je 64 dB
  • Pripojíte ju pomocou WiFi
  • Funkcia odloženého štartu umožní využiť všetky výhody nízkej tarify
  • Informácie o prebiehajúcom procese alebo nastavení vám bude oznamovať displej
  • S rýchlym programom bude bielizeň usušená za krátku dobu
  • Podľa svojich preferencií si zvoľte smer otvárania dvierok
  • Sušenie pri nízkej teplote zmierňuje pokrčenie tkanín
  • Nepochybne vás poteší samočistiaca funkcia kondenzátora
  • Program pre alergikov zbaví bielizeň prachových roztočov

Zaujmú vás inovatívne funkcie sušičky bielizne LG RC82V3AV0N

Vďaka sušičke LG dokážete za krátku dobu vysušiť veľké množstvo bielizne, ktorá bude čistejšia a voňavejšia ako pri vonkajšom sušení. Funkcia bezpečnostného zámku bráni malým deťom v hraní sa so zariadením. Sušička má k dispozícii zvukovú signalizáciu. Táto užitočná funkcia vám ukáže, kedy je program dokončený. Praktický displej umiestnený na prednej strane vám sprostredkuje informácie o nastavení a aktuálnom programe.

Sušička prádla LG RC82V3AV0N Bočný pohľad
Sušička prádla LG RC82V3AV0N Bočný pohľad

Šetrite energie so sušičkou LG RC82V3AV0N

Sušenie bielizne nemusí byť drahé – s našimi sušičkami ušetríte až desiatky percent energie. Vďaka pokročilej technológii sa kondenzátor sušičky čistí automaticky, vy sa tak nemusíte starať o zložitú údržbu a navyše môžete ušetriť na energiu. Je vybavená funkciou odloženého štartu, čo so sebou nesie možnosť naplno využívať možnosť lacnejšieho nočného prúdu. Nastavenie sušičky na čas s nižšou cenou elektriny prinesie úsporu na účtoch za energie. Sušička bielizne LG RC82V3AV0N disponuje tepelným čerpadlom, ktoré umožňuje využitie tepelnej energie počas sušenia na ohriatie studeného vzduchu, čím sa minimalizuje únik vytvoreného tepla von z prístroja a zvyšuje sa úspora energie. Táto sušička na bielizeň sa skvele hodí do každého priestoru, nech ju umiestnite kamkoľvek. Vďaka praktickým dvierkam si môžete sami vybrať, či ich budete otvárať doprava alebo doľava, a upraviť ich tak podľa svojich potrieb.

Vyberte program zodpovedajúci druhu bielizne

Sušička bielizne LG je vhodná pre všetky typy bielizne vrátane delikátnych kusov, ako sú napríklad košele alebo saténové šaty. Ak ste si na pracovný pohovor vybrali košeľu a poliali ste si ju rannou kávou, nezúfajte. Stačí ju vyprať a zvoliť rýchly sušiaci program, ktorý jej zaistí rýchle a spoľahlivé vysušenie za krátky čas. Program pre alergikov vám umožní efektívne odstrániť väčšinu prachových roztočov, ktoré môžu spôsobiť alergické reakcie. To vám umožní zlepšiť kvalitu života a vyhnúť sa akýmkoľvek problémom s alergiami. Sušenie pri nízkej teplote vyhladí záhyby a minimalizuje pokrčenie jemných tkanín. Program proti pokrčeniu vám pomôže dosiahnuť dokonalú bielizeň bez nutnosti žehliť.

Sušička prádla LG RC82V3AV0N Bočný pohľad

Technická špecifikácia sušičky na bielizeň LG

Sušička vám umožní sušiť veľké množstvo bielizne naraz, čo je ideálne pre rodiny s deťmi alebo pre ľudí s hektickým životným štýlom. Sušička na bielizeň LG RC82V3AV0N patrí do energetickej triedy A++. Tomu zodpovedá celoročná spotreba energie 211 kWh/annum. Bubon sušičky zvládne pojať až 8 kg bielizne na sušenie. Hlučnosť prístroja zodpovedá 64 dB. Pri výbere sušičky je dôležité brať do úvahy účinnosť sušenia, ktorá určuje, aké percento vody dokáže sušička odstrániť z mokrej bielizne. Sušička na bielizeň LG dosahuje účinnosť triedy A, čo udáva, že pri štandardnom programe vysuší viac ako 90 % vody.

Sušička prádla LG RC82V3AV0N Vlastnosti/technológia

Údaje uvádzané na energetickom štítku sušičiek:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model sušičky
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 160 cyklom za jeden rok (sušenie cca 3× týždenne)
  • min/cycle: trvanie jedného bežného cyklu
  • kg: kapacita bielizne v kilogramoch, pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štvor a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg
  • dB: maximálna hlučnosť spotrebiča
  • Posledný údaj uvádza triedu účinnosti kondenzácie – vypovedá o tom, koľko vlhkosti unikne do ovzdušia, v rozmedzí A (najúčinnejšia) až G (najmenej účinná)

__________________________________________________________________

Pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štyroch a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg. Prípustná odchýlka pri overovaní môže byť v sušičkách bielizne pri všetkých parametroch (okrem hluku) o 6 % vyššia, než aké sú uvedené hodnoty. Pri maximálnom hluku však musí zodpovedať uvedenej hodnote alebo byť nižšia.

Sušička prádla LG RC82V3AV0N Energetický štítok

Rozmery:

85 × 60 × 69 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

57 kg

Farba:

Biela

Účinnosť:

A

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Nahrávanie programov, Diagnostika porúch, Informácie o stave, Návod v aplikácii, Monitoring spotreby

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 64 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 211 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 69 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 57 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Systém proti krčeniu bielizne, Voliteľný smer otvárania dvierok, Detská poistka, Ovládanie mobilom, Program pre alergikov, Reverzibilné dvierka, Zvukový signál ukončenia programu
Súprava na pripojenie k odpadu Nie

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  LGSU017
Produktové číslo:  RC82V3AV0N
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06