Obnoviť stránku

LG PK7 čierny

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG PK7 čierny

PK7 je ďalším prémiovým kusom zo súpravy výkonných bezdrôtových reproduktorov od LG. Nadpriemerne kvalitné dvojkanálové ozvučenie docielil výrobca vďaka využitiu technológií od spoločnosti Meridian, firmy preslávenej výrobou audio a video zariadení. Reproduktor podporuje aktiváciu hlasom a pomocou funkcie Multipoint umožňuje spárovanie až s troma Bluetooth zariadeniami naraz. Do tretice prekvapí LG PK7 čiastočnou vodoodolnosťou a LED diódami, ktoré pri hraní vytvárajú efektné farebné podsvietenie.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora LG PK7

  • Technológia Meridian Audio & výkon 40 W zaisťujú skvelý zvuk
  • Podporuje aktiváciu hlasom aj funkciu Multipoint (prepojenie viacerých jednotiek naraz)
  • Integrovaná batéria s kapacitou 5 200 mAh na výdrž až 22 hodín
  • Farebné LED podsvietenie
  • Podpora kodeku aptX
  • Odolnosť proti striekacej vode (IPX 5)

LG PK7 je reproduktor na párty ako stvorený

Solídny výstupný výkon 40 W by nič neznamenal, nebyť poriadnej batérie. LG PK7 poháňa akumulátor s kapacitou 5 200 mAh, vďaka ktorému vydrží hrať až 22 hodín nepretržite. Dlhá prevádzková doba priamo nabáda na vonkajšie použitie. Od veci to nie je: reproduktor je napokon vybavený krytím IPX 5, zaručujúcim ochranu pred dažďom, prachom a bahnom.

Kód:  JLG5020a7
Produktové číslo:  PK7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06