Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LG PJ2 biely

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG PJ2 biely

REPRODUKTOR, S KTORÝM

MÔŽEŠ POČÚVAŤ

KEDYKOĽVEK ČOKOĽVEK.

TO JE LG PJ2

PJ2 a neuveriteľné basy

Vodoodolný reproduktor LG dokáže vytvoriť také basy, že tomu veľa z vás ani nebude veriť. PJ2 búra limity v pomere výkon/veľkosť.

Dokáže vytvoriť reálny zvuk

Vďaka špeciálnemu dizajnu v tvare turbíny dokáže vytvoriť jedinečný zvuk. Všetky čepele sa podieľajú na ostrom všestrannom zvuku.

Nezmeškaj dôležité hovory

Vodoodolný reproduktor vie automaticky pozastaviť prehrávanie hudby v prípade, že vám začne zvoniť telefón. Následne môžete hovor prijať a vo vysokej kvalite komunikovať cez integrovaný mikrofón. Po uskutočnenom hovore sa opäť spustí hudba.

Odolnosť proti striekajúcej vode

Doprajte si pohodové počúvanie na záhradnej párty a ani neriešte striekajúcu vodu pri bazéne. LG PJ2 totiž disponuje ochranou IPX40, ktorá zaručuje maximálnu odolnosť proti striekajúcej vode.

Prečo zvoliť bezdrôtový reproduktor LG PJ2?

Tento biely vodoodolný reproduktor dokáže splniť požiadavky mnohých používateľov. Poskytuje vysoké a kvalitné basy, ostrý všestranný zvuk, disponuje minimálnymi rozmermi a vysokou odolnosťou. Takýto reproduktor vám vydrží naozaj dlho. Na jedno nabitie zvládne prehrávať hudbu až 5 hodín a v prípade potreby možno pomerne rýchlo nabiť. Výrobca LG si dal na bielom reproduktore PJ2 skutočne záležať, a preto by ste ho mali vyskúšať aj vy.

Jednoduché bezdrôtové pripojenie

Biely bezdrôtový reproduktor LG PJ2 ponúka možnosť pripojenia dvoch Bluetooth zariadení naraz. Pripoj sa ty aj tvoj kamarát a striedajte sa vo výbere pesničiek.

Skvelá výdrž Li-Ion batérie

Vďaka dobíjacej Li-Ion batérii môžete relaxovať a počúvať hudbu až po dobu 5 hodín na jedno nabitie.

PJ2 sa pripojí aj bez Bluetooth

Nemusíte vlastniť Bluetooth zariadenie na to, aby ste mohli počúvať hudbu. LG PJ2 je možné pripojiť aj pomocou 3,5 mm Audio Jack konektoru.

Kód:  JLG5014d
Produktové číslo:  PJ2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16