Obnoviť stránku

LG LB645129T

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG LB645129T

Vstavaná rúra LG LB645129T s objemom 67 litrov je priam nabitá modernými technológiami, ktoré z prípravy pokrmov urobia doslova radosť. Ponúka 7 funkcií, ľahké čistenie vodou, teleskopický výsuv plechov alebo jemné zatváranie Soft Close. Veľkou prednosťou je elegantný dizajn v červenej farbe s displejom a dvoma otočnými ovládačmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 67 litrov
  • 7 funkcií
  • Presné riadenie teploty a konvenčné varenie
  • Teleskopický výsuv plechov
  • Jednoduché čistenie EasyClean

Pečenie vás bude baviť

Súčasťou programov je okrem iného gril alebo ventilátor umiestnený v zadnej stene rúry, ktorý zaistí cirkuláciu horúceho vzduchu, a tým aj rýchlejší ohrev. Presné riadenie teploty a konvenčné varenie zaručí rovnomerne prepečené jedlo. Využíva iba vykurovací článok v zadnej stene a ventilátor cirkulácie horúceho vzduchu.

Bezpečnosť na prvom mieste

Rodiny s malými zvedavcami ocenia funkciu Detský zámok, ktorá po aktivácii zabráni zapnutiu rúry, keď je vypnutá. Funkciu je možné zapnúť aj počas varenia a zabrániť tak náhodnej zmene teploty alebo dobe trvania varenia. Pri manipulácii s horúcim plechom je vždy dôležitá opatrnosť, aby ste sa nepopálili. Teleskopické výsuvy plechov prispejú k bezpečnosti a pohodliu pri pečení, rovnako ako viacvrstvové sklo dvierok zabraňujúce popáleniu pri dotyku.

Mäkké zatváranie dverí

Jednoduché ovládanie rúry sprostredkuje LCD s časovačom a veľmi príjemnou funkciou je aj jemné zatváranie dverí Soft Close, ktoré vám spríjemní každodenné použitie rúry. Mäkké zatváranie zabraňuje tvrdým nárazom a je tiché. Už žiadne búchanie dvierkami, po vyskúšaní príjemne mäkkého zatvárania už pravdepodobne nebudete chcieť meniť.

Príslušenstvo

  • 2× plech na pečenie
  • 1× rošt
  • 1× teleskopický výsuv

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,3 cm
Hĺbka 55,3 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 67 l
Kód:  FAP1563b
Produktové číslo:  LB645129T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02