Obnoviť stránku

LG LAS454B

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG LAS454B

Soundbar vezetékmentes subwoofer minőségi hangja filmek, tévéműsorok és a zeneszámok ékévé válik. A televíziót vagy lejátszót digitális optikai bemenettel, vagy hagyományos 3,5 mm audio konnektorral csatlakoztatja, tehát minden otthoni elektronikához illik. Esetleg vezetékmentesen vigyen át zenét okostelefonjából vagy tablettjéből. A Bluetoothnak köszönhetően vezetékre nem lesz szükség!

Legfontosabb tulajdonságok

  • Soundbar 2.1 csatornás
  • Filmek és TV-műsorok javított hangélménye
  • Dekódolja a Dolby Digitalt, DTS-t és a LCPM-t
  • Zene streamelés Bluetoothon keresztül
  • Automata hangerő szabályzás
  • Vezetékmentes aktív subwoofer mélysugárzó tetszőleges helyről

Mindig jól hallható

Némely műsor vagy film hangja néha aránytalanul ingadozó, esetleg felerősödik (például robbanáskor). Ezért soundbar Auto Sound Engine funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a tiszta, szélessávú hangot és a kiváló tisztaságot bármilyen szintű hallgatás során.

Digitális hang

Ez a hangrendszer optika nélkül is megbirkózik a térhangzással. Gond nélkül dekódolja a hagyományosan elterjedt Dolby Digitalt, valamint a filmrajongók körében közkedvelt DTS-t, amely egy hanggal feltöltött légkörrel bővíti a néző élményét.

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické
Kód:  JLG500b7g3
Produktové číslo:  LAS454B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18