Obnoviť stránku

LG GSL325PZCVD + 10 rokov záruka na kompresor

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LG GSL325PZCVD + 10 rokov záruka na kompresor

LG GSL325 PZCVD je chladnička amerického typu, ktorá ponúka veľa vnútorného priestoru aj v mraziacej časti. Samozrejmosťou sú pokročilé technológie, ktoré chladničke pomáhajú v bezproblémovom chode. Napríklad vďaka Total No Frost už nikdy nebudete musieť chladničku odmrazovať. Vnútorné usporiadanie ponúka 3 výsuvné police z tvrdeného skla, zásuvku Moist Balance, v ktorej si zelenina a ovocie udržuje optimálnu vlhkosť, na dverách nájdete zásobník na vajíčka a priehradku na syry. V mrazničke sú tiež tri police a 2 zásuvky, nájdete v nej aj výrobník ľadu s drvičkou.


LED osvětlení

LED osvetlenie

Brilantne rozsvieti chladničku a všetko, čo je v nej umiestnené. LED osvetlenie skvele osvetľuje všetky kúty vašej chladničky a je energeticky úsporné.


Total No Frost

Už žiadne odmrazovanie vďaka beznámrazovej technológii Total No Frost. Cirkulácia vzduchu rovnomerne rozprestiera studený vzduch a potraviny umiestnené kdekoľvek v chladničke vydržia dlhšie čerstvé. Funkcia No Frost vám tiež umožní ľahký prístup k zmrazeným potravinám a zároveň zachováva čistejší interiér.

Total No Frost

Moist Balance Crisper přihrádka

Priehradka na zeleninu a ovocie

MOIST BALANCE Crisper priehradka na zeleninu a ovocie s mriežkovaným krytom udržiava optimálnu úroveň vlhkosti. Vlhkosť z uložených potravín sa odparuje a potom zráža na mriežke. To udržiava správnu rovnováhu vlhkosti v priehradke.


Aj napriek veľkému výkonu si spotrebič udržiava hlučnosť na veľmi prijateľnej hodnote 40dB.Tesnenie dverí je ošetrené antibakteriálnym činidlom, ktoré bráni rastu plesní, a tak bráni deformácii tesnenia. Samozrejmosťou je detský zámok, nechýbapriehradka na syry,výrobník ľadu a nápojový automat s pripojením na vodu. Chladnička využíva lineárny kompresor, ktorého výhodou je technológia s nižším trením a s ním spojená o viac ako 32 % nižšia spotreba energie, nižšia hlučnosť a väčšia spoľahlivosť. Na lineárny kompresor je poskytovaná predĺžená záruka 10 rokov.

Kód:  FAC3506f
Produktové číslo:  GSL325PZCVD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14