Obnoviť stránku

LG GSJ760PZUZ

+ 10 rokov záruka na kompresor
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG GSJ760PZUZ

Americká chladnička s obrovským objemom 601 l je vyrobená v úspornej energetickej triede A++. Disponuje vyspelými technológiami, ako je napríklad Total No Frost, Multi-Air Flow, NFC Smart Diagnosis alebo deodorizér pre svieži vzduch. Chladnička je tiež vybavená automatickým výrobníkom ľadu s funkciou drviča ľadu a nápojovým automatom vo dverách. Výhodný je tiež domáci bar so systémom Door-in-Door, teda dvere vo dverách, ktoré umožňujú otvoriť len vrchnú časť s priehradkami na nápoje. V priestore chladničky nájdete dostatočný priestor na všetky druhy potravín, nechýbajú ani samostatné zásuvky na zeleninu s udržaním optimálnej úrovne vlhkosti. Celý vnútorný priestor je osvetlený úsporným LED osvetlením. Určite tiež oceníte vonkajší LED displej na dverách, ktorý slúži na zobrazenie a nastavenie teploty pre chladničku a mrazničku zvlášť.

Hlavné prednosti

  • Domáci bar Door-in-Door
  • Veľký objem - celkovo 601 litrov
  • Automatické odmrazovanie
  • Automatické odmrazovanie
  • Alarm otvorených dverí
  • Inteligentná diagnostika Smart Diagnosis
  • Indikácia vodného filtra
  • Invertný lineárny kompresor
  • Energetická trieda A++
  • Detská poistka

Moderné technológie, maximálna spoľahlivosť

Pomocou beznámrazovej technológie Total No Frost už nebudete musieť chladničku odmrazovať. Vďaka rovnomernej cirkulácii vzduchu v chladničke vydržia potraviny oveľa dlhšie čerstvé. Čerstvosť zabezpečia aj priehradky na zeleninu a ovocie s mriežkovanými krytmi, ktoré udržujú optimálnu úroveň vlhkosti. Vlhkosť z uložených potravín sa odparuje a potom sa zráža na mriežke. Zvyšok priestoru je rovnomerne ochladzovaný niekoľkými prúdmi chladného vzduchu pomocou inteligentnej technológie Multi-Air Flow. Pokiaľ bude mať chladnička nejaký problém, tak pomocou inteligentnej diagnostiky Smart Diagnosis môžete všetko vyriešiť pomocou vášho smartfónu.

Nízka spotreba energie

Ďalšou prednosťou chladničky je lineárny kompresor, ktorý má nižšie trenie, o 20 % nižšiu spotrebu energie, nižšiu hlučnosť a väčšiu spoľahlivosť. Ochrana dverového tesnenia zase skvele zabráni rastu pliesní a deformácii tesnenia. Ak budete potrebovať rýchlo zmraziť vložené potraviny, tak môžete použiť expresné mrazenie. Pre správnu funkčnosť nápojového automatu vo dverách musí byť pripojený rozvod vody. Uchovávajte potraviny vždy čerstvé s touto modernou a praktickou americkou chladničkou LG.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Americká chladnička – 2 dvierka
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Ventilácia, Antibakteriálne tesnenie
Chladenie a mrazenie chladničky Samorozmrazovacia mraznička
Funkcie chladničky pre vodu a ľad Výdajník vody, S pripojením na vodu
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Nie
Klimatická trieda chladničky T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 601 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 12 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 179 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 130 kg
Kód:  FAC3506j
Produktové číslo:  GSJ760PZUZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19