Obnoviť stránku

LG GSA-T40N černá

Príslušenstvo k tovaru

LG GSA-T40N černá

Luxusné interná DVD napaľovačka pre notebooky, ktorá je kompatibilná so všetkými dnešnými DVD formáty vrátane duálnych (dvouvrstvých) médií či DVD-RAM formátu.Oproti staršiemu modelu má tento kratší prístupovú dobu k CD i DVD médiám.Vysoká rýchlosť zapisovania u dvojvrstvových DVD zrýchľuje Vašu prácu aj na cestách, vyrovnávacia pamäť 2 MB zaisťuje nepodtečení bufferu a tým vyššia spoľahlivosť napaľovanie.Mechanika je v čiernom prevedení, hodia sa teda do tmavých prenosných počítačov.
Parametre a špecifikácie:
Rozhranie: ATA (IDE)
Kapacita nosiče:
4,7 GB
8,5 GB
Rýchlosti zápisu:
24 x CD-R
24 x CD-RW
8 x DVD-R
6 x DVD-RW
8 x DVD + R
8 x DVD + RW
6 x DVD + R DL (Dvojvrstvové)
6 x DVD-R DL
5 x DVD-RAM
Rýchlosť čítania:
24 x CD-ROM
8 x DVD-ROM
Prístupová doba:
DVD-ROM:145 ms
DVD-RAM:260 ms
CD-ROM:125 ms
Kompatibilita médií:
DVD-ROM, DVD-R, DVD-RAM, DVD-R DL, DVD + ROM, DVD-RW, DVD + R, DVD + R DL, DVD + RW, CD-ROM,
Vyrovnávacia pamäť:
2 MB
Rozmery:
128 x 12.7 x 127 mm
Hmotnosť:
170 g
Doplňujúce informácie:
Bulk balenie


Dôležité upozornenie:
Pred zakúpením mechaniky odporúčame priniesť Váš notebook do nášho skladu na výdaj tovaru a nechať mechaniku otestovať.Vzhľadom k možnej nekompatibilite predídete zbytočnému vrátení tovaru.Kvôli celkovému množstvu ponúkaných notebookov aj mechanik nie sme schopní garantovať funkčnosť bez riadneho otestovanie. Služba "/ / www.alza.cz/kod/SL272 "> montáž / testovanie" je spoplatnená.
Kód:  GM799z
Produktové číslo:  GSA-T40N
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07