Obnoviť stránku

LG GH24LS černá + software

Príslušenstvo k tovaru

LG GH24LS černá + software

Veľmi rýchla interná DVD napaľovačka v elegatním čiernom prevedení, ktorá podporuje väčšinu dnešných formátov vrátane moderných DVD-RAM.Zariadenie obsahuje množstvom integrovaných technológií pre bezpečnosť a spoľahlivosť vypaľovanie.Technológia SecurDisk umožňuje ochrániť zápis na médium pomocou hesla alebo digitálnym podpisom.Vďaka 2 MB bufferu s underline ochranou SuperLink zaručuje mechanika spoľahlivý zápis na médiá.Rýchla prístupová doba všetkých podporovaných médií zaručuje kvalitnú prácu.Mechaniku je možné vstavať do počítačovej skrine horizontálne aj vertikálne.

Unikátna technológia LightScribe dokáže "kresliť" vypaľovacím laserem na povrch média.Ľahko tak možno vytvoriť profesionálne vyzerajúce obrázok v stupňoch šedi na vhodném CD alebo DVD disku, bez nutnosti vlastnit speciální drahou tiskárnu, bez lepení potištěných etiket zhoršujúcich čítania média, bez plýtvání nákladným spotrebným materiálom.Stačí iba napáliť obsah na médium, otočiť ho a na vrchní stranu vypálit obrázek.

Parametre a špecifikácie:

Rýchlosti zápisu:
DVD ± R DL 16x
DVD ± R 24x
DVD + RW 8x
DVD-RW 6x
DVD-RAM 12x
CD-R 48x
CD-RW 32x

Rýchlosť čítania:
DVD-RAM 12x,
DVD-ROM 16x
CD-ROM 48x
CD-R 48x
CD-RW 40x
CD-DA 40x
DVD ± R 16x
DVD ± R DL 12x
DVD ± RW 16x

Prístupové doby:
DVD-ROM:140 ms
CD-ROM:120 ms
DVD-RAM:200 ms

Rozhranie:
Serial ATA 150

Podporované formáty:
DVD-ROM (single/dual), DVD-RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD + RW, DVD + R, DVD + R DL, DVD-RAM, CD-Digital Audio \u0026amp; CD Extra, CD-Plus , CD-ROM, CD-ROM XA-Ready, CD-I FMV, CD-TEXT, CD-Bridge, CD-R, CD-RW, Photo-CD (single \u0026amp; multisession), Video CD, DVD-Video

Vyrovnávacia pamäť:
2 MB
Underline SuperLink

Zabezpečenie:
Heslo
Digitálny podpis
Integrita a autentickosť
SecureDisc

Rozmery:
146 x 41.3 x 165 mm

Kompatibilita:

Kód:  GM765h
Produktové číslo:  GH24LS50LRB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02