Obnoviť stránku

LG GBB548PZCZH

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG GBB548PZCZH

LG GBB548PZCZH je kombinovaná chladnička s výškou 185 cm, ktorá ponúka veľa vnútorného priestoru aj v mraziacej časti. Samozrejmosťou sú pokročilé technológie, ktoré pomáhajú chladničke v bezproblémovom chode. Napríklad vďaka Total No Frost nebudete už nikdy musieť chladničku odmrazovať. Cirkulácia vzduchu navyše rovnomerne rozprestiera studený vzduch v celom priestore a potraviny tak kdekoľvek v chladničke vydržia dlhšie čerstvé. Ochrana dverového tesnenia zabraňuje rastu plesní a spoľahlivo tak bráni deformácii tesnenia. Aj napriek veľkému výkonu si spotrebič udržiava hlučnosť na veľmi prijateľnej miere 41 dB. Medzi ďalšie prednosti patrí expresné mrazenie, alarm otvorených dverí a skryté dverové pánty.


Úsporná trieda A++

Spotreba energie sa stala jednou z najdôležitejších otázok, predovšetkým v prípade vybavenia vašej domácnosti. Vysoká efektivita chladničky ju radí do triedy energetickej účinnosti A++, s ktorou ušetríte až 25 % oproti chladničkám A+. Ročná spotreba elektrickej energie tohto modelu je 296 kWh.

Úsporná trieda A++

Total No Frost

Total No Frost

žiadne odmrazovanie vďaka beznámrazovej technológii Total No Frost. Táto technológia tiež zaistí efektívnejšie chladenie a zachovanie chladu počas dlhej doby. Ak do chladničky vložíte pivo z prostredia s teplotou 30 °C, bude vychladené na 7 °C za 2 hodiny a 40 minút. Funkcia No Frost vám tiež umožní ľahký prístup k zmrazeným potravinám a zároveň zachováva čistejší interiér.


MULTI AIR FLOW

Systém rozšíreného prúdenia vzduchu Multi Air Flow zaisťuje efektívnu cirkuláciu chladného vzduchu a eliminuje teplotné odchýlky v chladničke aj mrazničke. Vďaka tomuto systému sa po každom otvorení chladničky rýchlejšie obnovuje vnútri nastavená teplota. Cirkulácia vzduchu rovnomerne rozprestiera studený vzduch a potraviny kdekoľvek v chladničke vydržia dlhšie čerstvé.
MULTI AIR FLOW

Priehradka na zeleninu a ovocie MOIST BALANCE CRISPER

Priehradka na zeleninu a ovocie

MOIST BALANCE Crisper priehradka na zeleninu a ovocie s mriežkovaným krytom udržiava optimálnu úroveň vlhkosti. Vlhkosť z uložených potravín sa odparuje a potom sa zráža na mriežke. To udržiava správnu rovnováhu vlhkosti v priehradke.

LED osvetlenie

Brilantne rozsvieti chladničku a všetko, čo je v nej umiestnené. LED osvetlenie skvele osvetľuje všetky kúty vašej chladničky a je energeticky úsporné.
LED osvetlenie
LG Smart Diagnosis

Inteligentná diagnostika

V prípade akejkoľvek poruchy chladničky môžete priblížiť inteligentný telefón s nainštalovanou LG aplikáciou. Iba 20 sekúnd stačí na to, aby technológia Smart Diagnosis rozpoznala problémy.

Kompresor so zárukou 10 rokov

Invertorový lineárny kompresor (Inverter Linear Compressor) LG s desaťročnou zárukou vám prinesie pokoj do duše. LG teraz zaručuje vysokú odolnosť na základe výsledkov zrýchleného testovania 20-ročnej životnosti, ktoré vykonáva organizácia VDE.

Kompresor so zárukou 10 rokov

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 453 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 15 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 185 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 89 kg
Kód:  FAC2500n
Produktové číslo:  GBB548PZCZH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19