Obnoviť stránku

LG G4 Stylus (H635) Silver

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG G4 Stylus (H635) Silver

Priaznivci mobilných telefónov LG iste smerovali svoj zrak k dátumu 21.5.2015. Kedy svetlo sveta uzrel dizajnový telefón LG G4 Stylus. Svojím unikátnym prevedením, jemným dizajnom a gigantickým displejom navodzuje atmosféru drahej vlajkovej lode spoločnosti. Avšak nenechajme sa učičíkať prvým, neodolateľným dojmom zariadenia. Ide o zariadenie strednej triedy, ktoré si vzalo dizajn od telefónu G4. Príjemným prekvapením je, že vám tento telefón neprevetrá kapsu. Za svoje peniaze dostanete do dokonalosti vybrúsený diamant, zabezpečený prostredníctvom technológie Knoc Code. Vďaka tomu tento diamant a vaše dáta nebudú slúžiť nikomu nepovolanému.

V zariadení tepe štvorjadrový procesor s výkonom 1,2 GHz a operačnou pamäťou 1 GB. Vďaka tomu si buďte istí, že zariadenie vyvíja dostatočný výkon na plynulý beh a zvládne aj niekoľko operácií naraz. K ešte stabilnejšiemu chodu výrobku prispieva operačný systém Android 5.0 Lollipop so zaujímavými rozšíreniami od LG. Ako už vyplýva z názvu, telefón je opatrený perom, ktoré zabezpečí lepšiu presnosť na používaní telefónu, tvorení nákresov či tvorbe dokumentov. Technológia QuickCircle ponúka vábiace svetelné efekty, neuveriteľne rýchly prístup k používaným funkciám a maximálnu mieru ochrany.

Kľúčové vlastnosti

  • Nadupaný štvorjadrový procesor
  • Najaktuálnejší operačný systém Lollipop
  • Vynikajúca ovládateľnosť vďaka stylusu
  • Dominantný displej s veľkosťou 5,7 palca
  • Podporované prehrávanie HD videí
  • Dva veľmi kvalitné fotoaparáty

Bezkonkurenčný obraz

Dominantný HD IPS displej s veľkosťou 5,7 palca s dokonalým obrazovým prevedením v rozlíšení 1280x720 px podporuje sledovanie vašich obľúbených videí, filmov alebo snímok. Predný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx je ideálny na nahrávanie módnych selfie. Technológiami nabitý telefón ponúka funkciu samospúšte, hlasovej spúšte, selfie s gestom ruky alebo automatického ostrenia. Zadný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx je vhodný na zachytenie mnohých príjemných okamihov vo vašom živote. Snímky budú uložené na 8GB internú pamäť, alebo na pamäťovú kartu s veľkosťou 32 GB, ktorá sa dá k zariadeniu dokúpiť.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5,7 " (14,48 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 8 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 5 Mpx
Maximálna svetelnosť f/2,4
Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 (Full HD)
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM
Typ vedľajšej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 5.0 Lollipop
Kód:  RL672c2b
Produktové číslo:  LGH635.ACZETN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13