Obnoviť stránku

LG FW84J6TY0

4,6 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG FW84J6TY0

Práčka plnená spredu LG FW84J6TY0 je ideálnou voľbou pre každú domácnosť. S prihliadnutím na jej hĺbku 56 cm je zaradená medzi práčky štandardnej veľkosti, bez obmedzovania, čo sa týka objemu. Celková šírka daného modelu má hodnotu 60 cm. Práčka LG FW84J6TY0 spadá do energetickej kategórie A+++ (-30 %). To tiež dokazuje jej ročná spotreba elektrickej energie 132 kWh/annum, vody spotrebuje za rok asi 10700 l. Vnútorný priestor práčky dokáže obsiahnuť až 8 kg bielizne. Najväčšie otáčky pri odstreďovaní dosiahnu hodnotu 1400 ot./min. Kladom automatickej práčky LG je tiež funkcia odložený štart, vďaka ktorému môžete naprogramovať práčku tak, že sa bez cudzej pomoci sama spustí. Je zabezpečená systémom detského zámku, ktorý rozhodne oceníte, ak vaše deti chvíľu neobsedia. Integrovaný displej, ktorý sa nachádza na prednej strane práčky, vám ponúkne informácie o aktuálnej činnosti či nastavení. Pred spustením každého pracieho cyklu bude vaša bielizeň automaticky odvážená, potom sa dodatočne nastaví množstvo vody, ktoré práčka použije počas prania. Práčka LG FW84J6TY0 má tiež technológie, medzi ktorými nájdete funkciu SteamCare. Na ovládanie môžete použiť inteligentné zariadenie a NFC.

Základné parametre parnej práčky LG FW84J6TY0

  • LG FW84J6TY0 je práčka disponujúca predným plnením
  • Energetická trieda A+++ (-30 %)
  • Bubon s kapacitou 8 kg
  • Práčka s celkovými rozmermi: 60 × 85 × 56 cm
  • Použitím parného programu doprajete bielizni kvalitné prevzdušnenie
  • Pýši sa veľmi hospodárnym invertorovým motorom
  • Hmotnosť: 63 kg
  • Zariadenie bolo starostlivo testované spoločnosťou dTest
  • Vyhladí parou záhyby na oblečení a preto nie je nutné žehliť
  • Farba automatickej práčky: biela

Práčka LG disponuje užitočnými funkciami aj technológiami

Chcete si načasovať vypranie bielizne? V takom prípade je pre vás ako stvorená práčka LG, ktorá má tiež funkciu odloženého štartu. Hmotnostná automatika zaistí ideálnu dávku pracieho prostriedku a vody podľa hmotnosti bielizne, čo bude mať za následok ušetrené peniaze. Vďaka invertorovému motoru bude jej chod tichý, bez vibrácií a pohonné ústrojenstvo bude mať dlhú životnosť. Bielizeň sa dá pridať do práčky aj v priebehu prania. Pokiaľ neradi žehlíte, bude pre vás ideálnou voľbou práčka s parným programom. Tento program sa postará o prevoňanie a prevzdušnenie bielizne, ktorá navyše nebude pokrčená. Práčka LG FW84J6TY0 má konštrukciu opatrenú displejom, ktorý môžete využiť na nastavenie programov alebo na sledovanie priebehu prania. Pre väčšiu bezpečnosť je tento model vybavený detskou poistkou, takže sa nemusíte obávať, že by mohlo vaše dieťa nejako ohroziť priebeh prania.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 63 kg

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie NFC

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 56 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Ovládanie mobilom, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu
Technológie práčky SteamCare

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  LGPR032
Produktové číslo:  FW84J6TY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08