Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

LG FJ1

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG FJ1

Kompaktný systém prehrá hudbu z mnohých používaných zdrojov. Perfektne sadne do priestorov, kde nie je príliš veľa miesta na veľké audio zariadenie s mnohými reproduktormi a základnou jednotkou. Tu je všetko v jednom. Je to teda zariadenie vhodné aj do izbičky, kancelárie alebo pracovne, kde si chcete dopriať hudobný sprievod.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný systém vo vyhotovení "All-in-one"
  • USB prehrávač MP3
  • Bezdrôtový bluetooth
  • AUX vstup (jack aj RCA)
  • Citlivé FM RDS rádio s 50 predvoľbami

USB, bluetooth a AUX v 2 podobách

Predovšetkým prehráva MP3 z USB flash diskov. Ak máte hudbu uloženú v telefóne alebo tablete, ponúka sa bezdrôtové bluetooth alebo AUX vstup v podobe 3,5 mm jacku alebo RCA. Dávate prednosť živému vysielaniu? Na FM tuneri si možno nastaviť až 50 obľúbených staníc, aby bolo prepínanie medzi nimi jednoduché. Diaľkové ovládanie zvýši komfort použitia.

 
Kód:  JLG208j
Produktové číslo:  FJ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03