Obnoviť stránku

LG F94J6VG0W

5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F94J6VG0W

Vyzbrojte svoju domácnosť pre nikdy nekončiaci boj so špinavou bielizňou. Parná práčka so sušičkou LG F94J6VG0W ponúkne hneď niekoľko unikátnych technológií, ktoré zlepšujú výsledky prania a samozrejme sušenia. Medzi tie najväčšie inovácie určite patrí využitie špeciálneho invertorového motora Direct Drive, ktorý je dokonale tichý a mimoriadne spoľahlivý. Práčka so sušičkou LG F94J6VG0W patrí do úspornej energetickej triedy A. Prekvapí vás nízka hlučnosť, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 74 dB.

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou LG F94J6VG0W

  • Kapacita prania 9 kg bielizne a 5 kg pre sušenie
  • Kombinácia dvoch spotrebičov – práčka a sušička bielizne LG F94J6VG0W
  • Spoľahlivý a tichý Direct Drive motor so zárukou 10 rokov
  • Nulová spotreba v StandBy režime
  • 6 MOTION DD pre efektívne a šetrné pranie i sušenie
  • 14 pracích programov a 11 prídavných možností
  • 5 programov sušenia
  • Parné programy – ideálne pre alergikov alebo detské oblečenie (para dezinfikuje a zničí až 99,9 % alergénov)
  • Možnosť pridania bielizne počas prania

Pokročilé funkcie práčky so sušičkou LG F2J6HM0W

Práčka so sušičkou LG F94J6VG0W ponúka zaujímavý prvok s pomocou technológie 6 MOTION DD. Ide o dômyselne navrhnutý systém šiestich pracích pohybov rôznymi smermi pre účinné zefektívnenie prania i sušenia. Fuzzy Logic využíva senzorovú technológiu, ktorá sama zváži bielizeň a rozpozná, ako prebieha pranie. Podľa nameraných hodnôt potom nastaví spotrebu vody a pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu. Dochádza tak k výraznej úspore vody a energie.

Veľké možnosti pre celú domácnosť s práčkou LG

Na jeden prací proces môže práčka LG F94J6VG0W vyprať až 9 kilogramov bielizne a následne usušiť až 5 kg bielizne. Práčka so sušičkou ponúka svojmu používateľovi pohodlné ovládanie pomocou veľkého predného dotykového LED displeja v češtine a otočného voliča. Tieto prvky sú kľúčom k zvoleniu jedného zo 14 pracích alebo 5 sušiacich programov, čím poskytne profesionálnu starostlivosť všetkým typom materiálov a tkanín. Vaša bielizeň zostane nepoškodená a dlhodobo žiarivá. Pre efektívne plánovanie pracieho procesu je spotrebič vybavený komfortnou funkciou odloženého štartu. A ak sa v priebehu prania objaví zabudnutý kus bielizne, určite oceníte tlačidlo Pridať bielizeň, ktoré u vybraných programov otvorí dvierka počas prania do 3 sekúnd.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 56 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom, Detská poistka
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  LGPR019
Produktové číslo:  F94J6VG0W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19