Obnoviť stránku

LG F84J8TS2W + LG RC82EU2AV3W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F84J8TS2W + LG RC82EU2AV3W

Doprajte si hneď dva spoľahlivé spotrebiče za rozumnú cenu. Zostava práčky a sušičky od značky LG vás zaručene nesklame. Oba spotrebiče vynikajú moderným dizajnom, novodobými technológiami, účinnosťou a energetickou nenáročnosťou. Práčka LG F84J8TS2W je vybavená kvalitným invertorovým motorom Direct Drive, ktorý zaistí úspornú prevádzku a navyše prekvapí veľmi nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 73 dB. O sušenie bielizne sa spoľahlivo postará sušička LG RC82EU2AV3W, ktorá ponúka kapacitu až 8 kg bielizne. Rovnako ako práčke ani jej nechýba invertorový motor a duálne invertorové tepelné čerpadlo. Vďaka technológii SmartThinQ môžete sušičku ovládať aj na diaľku cez mobilnú aplikáciu.

Kľúčové vlastnosti práčky LG F84J8TS2W

  • Úsporná parná práčka patriaca do energetickej triedy A+++
  • Určené na 8 kg špinavej bielizne
  • Nízka hlučnosť
  • Kvalitný motor Inverter Direct Drive s 10-ročnou zárukou
  • Možnosť vloženia zabudnutej bielizne aj počas prania
  • Moderná technológia Smart ThinQ
  • Rýchly program vyperie za 59 minút (znížená spotreba vody o 40 % a spotreba energie až o 15 %)
  • Program pre alergikov (TrueSteam)
  • Technológia 6 Motion Direct Drive (systém šiestich pohybov bubna)

Práčka LG F84J8TS2W

Inteligentná práčka LG F84J8TS2W disponuje pokročilými technológiami a vďaka kapacite až 8 kg je vhodná do stredne veľkých domácností. Je vybavená kvalitným invertorovým motorom Direct Drive, ktorý je veľmi spoľahlivý a tichý. Navyše je priamo pripojený k bubnu práčky, čo umožňuje efektívne minimalizovať nežiadúce vibrácie. Prekvapí veľmi nízkou hlučnosťou, ktorá pri odstreďovaní neprekročí hranicu 73 dB. S práčkou LG F84J8TS2W už nikdy nezabudnete vyprať zabudnuté kúsky. Disponuje tlačidlom „Pridať bielizeň“, vďaka ktorému môžete do práčky vkladať aj počas pracieho procesu. Pri programoch Bavlna, Zmiešaná bielizeň, Syntetika a Rýchly 14 sa dvierka okamžite otvoria aj počas prania.

Prehliadka unikátnych technológií práčky LG F84J8TS2W

Unikátna technológia 6 Motion Direct Drive prináša dômyselne navrhnutý systém šiestich pohybov bubna, ktoré sa postarajú o kvalitnú a šetrnú starostlivosť všetkých druhov textílií. Technológia Eco Hybrid šetrí vodu pri praní a počas sušenia skracuje cyklus. Nastavenie optimálnej spotreby vody, pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu zaistí technológia Fuzzy Logic. Disponuje totiž špeciálnymi senzormi, ktoré zvážia bielizeň a podľa toho prispôsobia pranie. Inteligentná technológia Smart ThinQ ponúka sťahovať a nahrávať do práčky LG F84J8TS2W nové pracie programy. Stačí priložiť váš inteligentný telefón k symbolu NFC Tag ON. S aplikáciou máte neustály prehľad o novinkách a hlavne o chode práčky. Funkcia Smart Diagnosis pri akejkoľvek poruche zašle do 20 sekúnd návod na odstránenie problému.

Parný režim TrueSteam práčky LG F84J8TS2W

Práčka LG F84J8TS2W je vybavená špeciálnym programom pre alergikov, ktorý využíva optimálne riadenie teploty a vysoko dezinfekčnú paru, ktorá šetrne zbaví bielizeň až 99,9 % alergénov vrátane prachových roztočov. K dispozícii je tiež program na osvieženie bielizne, ktorý tkaniny zbaví zápachu a zníži ich pokrčenie iba za 20 minút.


Sušička LG RC82EU2AV3W

Sušička LG RC82EU2AV3W sa zaraďuje do najvyššej energetickej triedy A+++ a sama si dokáže určiť vlhkosť bielizne. Podľa toho nastaví celkový čas potrebný na sušenie. Duálny filter zachytí pri sušení všetky nečistoty. Môžete si s ňou aj prispôsobiť sušiaci cyklus podľa toho, aké máte priority. Zaistí vám to inteligentná technológia Eco Hybrid. Ak sa ponáhľate, v režime Čas skrátite čas cyklu na minimum. Ide vám o čo najvyššiu energetickú úsporu? V režime Energia znížite spotrebu až o 21 %. Navyšec vám ušetrí prácu so žehlením. Sušením pri nízkej teplote vyhladíte záhyby oblečenia tak, že je po vytiahnutí zo sušičky menej pokrčené.

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne LG RC82EU2AV3W

  • Štrnásť programov vrátane programu Pre alergikov
  • Nerezový bubon s kapacitou 8 kg rotujúci v oboch smeroch
  • Úsporná technológia sušenia Eco Hybrid, vďaka ktorej si môžete vybrať medzi úsporným a rýchlym sušením
  • Program Pre alergikov – redukcia až 99,9 % alergénov
  • Automatické čistenie kondenzátora
  • Jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja 
  • SmartThinQ & WiFi na diaľkové spúšťanie sušičky, kontrolu spotreby alebo spustenie diagnostiky
  • Nulová spotreba v režime StandBy
  • Desať rokov záruka na motor a kompresor

Sušte rýchlo a úsporne

Neplytvajte svoju drahocennú energiu vešaním bielizne. Konečne je tu sušička, ktorá je spoľahlivá, praktická a dá sa ovládať diaľkovo! Vďaka funkcii Smart ThinQ môžete diaľkovo sledovať spotrebu energie, sťahovať si a využívať nové programy alebo pri poruche vykonať jednoduchú diagnózu.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 62 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 174 kWh/annum

Farba práčky

Farba Biela

Funkcie

Funkcie práčky Ovládanie mobilom
Kód:  LGSET17
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07