Obnoviť stránku

LG F84J6TG0W

4,6 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LG F84J6TG0W

Ak chcete ušetriť nejaké miesto a peniaze, môžete využiť možnosť kombinácie práčky a sušičky LG F84J6TG0W. Jeden spotrebič nahradí hneď dva. Ponúka pritom plnenie vopred, takže tam ľahko vložíte aj väčšie kusy bielizne. Do práčky sa zmestí až 8 kg bielizne na pranie a 5 kg na sušenie. Je spoľahlivá vďaka invertorovému motoru. V prípade problému môžete pomocou aplikácie Smart Diagnosis zistiť, čo je s vaším spotrebičom len s pomocou mobilného telefónu. Skvelou funkciou je aj možnosť "preruš a pridaj", vďaka ktorej môžete do bubna vložiť bielizeň aj počas prania. Celkovo má práčka 14 pracích a 9 sušiacich programov.

Kľúčové vlastnosti práčky LG F84J6TG0W

  • Veľmi úsporná práčka a sušička LG F84J6TG0W v energetickej triede A
  • Vhodná pre rodiny s deťmi
  • Práčka LG má Motor Direct Drive so zárukou 10 rokov
  • Funkcia 6 Motion DD vyperie aj jemnú bielizeň bez poškodenia
  • Parné pranie Steam je ideálne pre alergikov a deti
  • Funkcia TurboWash skráti dĺžku bežného cyklu až na 59 minút
  • S funkciou Tag On môžete ovládať práčku na diaľku prostredníctvom NFC
  • Aplikácia Smart Diagnosis vám umožní diagnostikovať na diaľku pomocou inteligentného telefónu

Moderná technológia s práčkou LG F84J6TG0W

Určite si zamilujete funkciu 6 Motion DD. Pri pracom cykle sa bubon pohybuje v šiestich rôznych smeroch. Bielizeň sa preto dôkladne namočí a vyčistí. Pranie je oveľa efektívnejšie a šetrnejšie. Nemusíte sa báť vložiť do práčky aj jemné látky. Pre všetkých alergikov alebo rodiny s malými deťmi je ideálne parné pranie Steam. Oblečenie je úplne čisté, a pritom je použitá iba horúca para. Z tkanín sa odstránia aj vírusy, baktérie a ďalšie alergény. Invertorový motor Direct Drive s priamym pripojením k bubnu, ktorý práčku poháňa, je super spoľahlivý a tichý. 

14 pracích programov a 9 sušiacich

Na jeden prací proces môžete vyprať až 8 kg bielizne. Práčka so sušičkou ponúka svojmu užívateľovi pohodlné ovládanie pomocou predného LED displeja a otočného voliča. Tieto prvky sú kľúčom k zvoleniu jedného zo 14 pracích programov alebo jedného z 9 sušiacich programov. Poskytne profesionálnu starostlivosť všetkým typom materiálov a tkanín tak, aby zostali nepoškodené a dlho žiarivé. Na efektívne plánovanie slúži funkcia odložený štart. Operuje s veľmi nízkou hlučnosťou, takže sa môžete nerušene venovať ďalším činnostiam.

Rýchlosť a efektivita práčky LG

Funkcia TurboWash dokáže skrátiť dĺžku bežného pracieho cyklu na 59 minút. Zároveň znižuje aj spotrebu vody a energie. Bielizeň je sprchovaná čistou vodou a výkon plákacích cyklov je ešte oveľa účinnejší. Vaša práčka je tiež veľmi inteligentná. Pomocou inteligentného telefónu môžete do spotrebiča sťahovať nové pracie programy, diagnostikovať a riešiť problémy. Funkcia Tag On používa technológiu NFC, ktorá sa jednoducho využíva aj umožňuje prístup k najnovším inováciám. 

Program práčky LG F84J6TG0W:
Bavlna
Bavlna+
Mix
Syntetika
Prikrývky
Športové oblečenie
Jemná starostlivosť
Škvrny
Rýchly 30
Načítať program
Rovno na seba
Pranie + sušenie
Pre alergikov
Detská parná starostlivosť

Programy sušičky LG F84J6TG0W:
Časované sušenie (30, 60, 90, 120 a 150 minút)
Sušenie nižšou teplotou
Normálne
Normálne Eko
Suché na žehlenie

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 68 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 56 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Ovládanie mobilom, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop, SteamCare

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  LGPS007
Produktové číslo:  F84J6TG0W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08